rozwiniesz swoja wypowiedź? czy krótkie "zdanie" zawierające do tego głupie błędy ortograficzne to szczyt twoich możliowści?
odezwala sie polonistka i osoba ,która sie nie myli :) ... Uważam ,że takich filmow sie krecic nie powinno ze wzgledu na brutalnosc i emocje jakie towarzysza ogladajac go , a skoro Ty kochasz takie filmy to pogratulowac :D
kiedyś w ogóle nie oglądałem brutalnych horrorów ze względu na flaki, ale kiedy się przełamałem zauważyłem, że pomimo obrzydliwych scen można je rozdzielić na te z fantastyczną fabuła i te które rzeczywiście są tragicznie głupie i wyglądają jak pomocnik małego rzeźnika. wiesz to, że coś zawiera jakiś element nie może go przekreślić - chyba, że jest to np. nielogiczne zachowanie czy nieśmiertelność złego bohatera. Inne filmy z dobrą fabułą zawierające flaki to np. Piła, a szczególnie jedynka, potem Hotel Zła 1, choć jest znacznie mniej krwawy. Głupie ciachanki to np. Wzgórza mają oczy to rzeczywiście głupi film, albo nowe Hallween - starych nie widziałem, ale film nie musi być mocno krwawy by jego emisji zakazano np. taki film ludzka stonoga, a w szczególności 2 którą widziałem fragmentami. to jest głupi i psychopatyczny film, ale trzeba brać we wszystkim umiar i wiedzieć, że wszędzie znajdziemy coś dobrego i złego.
ps.
nie, nie jestem polonistą walę błędami równo :P, ale po zobaczeniu filmu, który dla mnie jest bardzo dobry widzę takie "proste" hatereski wypowiedzi to mnie krew zalewa :P