6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 33010
6,8 16 krytyków
Martyrs. Skazani na strach
powrót do forum filmu Martyrs. Skazani na strach

Co ludzie za filmy kreca ,ja pierdziule ,normalnie sie zygac chce

ocenił(a) film na 10
Pasterz21

rozwiniesz swoja wypowiedź? czy krótkie "zdanie" zawierające do tego głupie błędy ortograficzne to szczyt twoich możliowści?

Eddie1

odezwala sie polonistka i osoba ,która sie nie myli :) ... Uważam ,że takich filmow sie krecic nie powinno ze wzgledu na brutalnosc i emocje jakie towarzysza ogladajac go , a skoro Ty kochasz takie filmy to pogratulowac :D

ocenił(a) film na 10
Pasterz21

kiedyś w ogóle nie oglądałem brutalnych horrorów ze względu na flaki, ale kiedy się przełamałem zauważyłem, że pomimo obrzydliwych scen można je rozdzielić na te z fantastyczną fabuła i te które rzeczywiście są tragicznie głupie i wyglądają jak pomocnik małego rzeźnika. wiesz to, że coś zawiera jakiś element nie może go przekreślić - chyba, że jest to np. nielogiczne zachowanie czy nieśmiertelność złego bohatera. Inne filmy z dobrą fabułą zawierające flaki to np. Piła, a szczególnie jedynka, potem Hotel Zła 1, choć jest znacznie mniej krwawy. Głupie ciachanki to np. Wzgórza mają oczy to rzeczywiście głupi film, albo nowe Hallween - starych nie widziałem, ale film nie musi być mocno krwawy by jego emisji zakazano np. taki film ludzka stonoga, a w szczególności 2 którą widziałem fragmentami. to jest głupi i psychopatyczny film, ale trzeba brać we wszystkim umiar i wiedzieć, że wszędzie znajdziemy coś dobrego i złego.
ps.
nie, nie jestem polonistą walę błędami równo :P, ale po zobaczeniu filmu, który dla mnie jest bardzo dobry widzę takie "proste" hatereski wypowiedzi to mnie krew zalewa :P