Okrutny, sadystyczny, chory skierowany do sadystow i psychopatow. Szkoda czasu. Chyba wyleczyl mnie z ogladania horrorow. Juz lepiej sobie ta adrenaline wstrzyknac strzykawka. Szybciej.
Taaa a jakby nie bylo tej brutalnosci to film bylby dla calej reszty masy? Jaka postawe masz wobec filmow takich jak pila 3,4 i 5 oraz Hostel 1 i 2 ;> Normalnie po Martyrs bys nie siegna zapewne, lecz film stal sie znany z tego jaki jest i w pewnym sensie zdobyl popularnosc. Osobiscie wstrzasna mna troche ten film, ba nawet wiecej niz troche mimo tego ze jestem milosnikiem horrorow ale zbyt realistycznie pokazana brutalnosc i nadmiar jej to jednak nie jest dla mnie ale napewno ten film sobie dobrze zapamietam dzieki scenom ktore tak wryly sie w pamiec.
Film mnie zaskczyl , negatywnie ! Ogladalam go z kumpela i powiem szczerze ze co chwila sie odwracalam bo film na serio "ryje banie". Prawie przez caly film nie wiedzialam o co chodzi czemu ta laska zabija i czemu torturowali te dzieciaki , dopiero przeslanie pojawilo sie doslownie pod koniec filmu jak Anna slyszy Lucy ze ma sie poddac bolowi ze ma nie stawiac oporu , wtedy zrozumialam ze stala sie ona meczennica a nie ofiara... tak jak obdarli ja ze skory to bylo tak okropne ze az sie nie miesci w glowie... film mimo ze z przeslaniem i to bardzo dobrym to i tak jest dla mnie obrzydliwy i wstrzasajacy !!!