6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 33010
6,8 16 krytyków
Martyrs. Skazani na strach
powrót do forum filmu Martyrs. Skazani na strach

masakra filmy typu pila i inne takie bajki zawsze rozbawialy mnie bo jakos nigdy nie byly one dla mnie jak to mowi moja dziewczyna"chore" tylko bardziej smieszne ale ten film jest dla mnie niesmaczny i okrutny dla widza,nie mowie juz o widzach ponozej 18 lat im wspolczuje jezeli ogladneli bo mozna sobie glowe "zjechac"
niewiem jakie bylo przeslanie tego filmu,mpojecie meczennika chyba z tego co zrozumialem ale niewiem czy warto ogladac ten film abys sie tego pojecia przekonac,jak dla mnie nadwyraz obrazowo pokazany ten wyraz meczenstwa,scena z obdzieraniem skory z calego ciala byla przesada doslownie
nie polecam tego filmu nikomu,nawet takim zryciucha jak ja ktomych horrory zazwyczaj bawia,ten mnie nie rozbawil...

sebo2109

Racja, przesadzony film. Nie jeden gówniarz zryje sobie na nim psyche a i przede wszystkim może nakłonić do złego ( nić fabularna zostawia otwarte pytanie na który może sobie chcieć odpowiedzieć niejeden psychol ).

Jest to pierwszy raz jak zgodził bym się z cenzurą, inne filmy gore, brutalne gry, to przy tym bajeczki. Dotychczas nie zgadzałem się z cenzura czego kolwiek, jednak ten film nie powinien wogóle zostać nakręcony. Najlepsze jest w tym wszystkim to ze nawet jego reklamy i recenzje są w pismach dla młodzieży, masakra.

Jeśli ktoś uważa że ten "film" jest dobry bo zaskakujący to ja powiem, Drogi widzu, bardzo mało wymagasz od filmu...