6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 33010
6,8 16 krytyków
Martyrs. Skazani na strach
powrót do forum filmu Martyrs. Skazani na strach

czytalam duzo recenzji na temat tego filmu, jestem zwolenniczka horrorow, chyba kazdy obejrzałam. Jestem swiezo po obejrzeniu tego i myslalam, ze nie doczekam horroru ktory az tak mnie poruszy. Nie ma w nim nudnych momentów. Jest chory, obrzydliwy, nie ma granic. Bardzo oddziałowywuje na psychike i polecam ! ;D 10/10

majeczka_mia

SPOJLER
Dla mnie ten film jest nudny,od połowy zaczyna się taka nuda,że zacząłem coś szukać w spodniach,bo nie umiałem wysiedzieć,bez sensowne lanie po ryju i upokarzanie,które wcale mnie nie ruszało,obdzieranie ze skóry też nie pokazane tylko jak już leży bez skóry.Jedno mnie zastanawia dlaczego jej na pysku skórę zostawili? Przecież oczy były tylko potrzebne i to,że wydusi słowa.Może aktorce za mało zapłacili i nie chciała,żeby jej jakiegoś szajsu na twarz kładli?Dno,stara na końcu usłyszała-pier... się serdecznie i tyle,tak ją poruszyło to w kiblu,że się zastrzeliła ale najpierw przypudrowała wąsa.

ocenił(a) film na 10
g_lox

po pierwsze kazdy ma inny typ horroru i co innego go porusza. po drugie nie musisz mowic wszystkim zakonczenia, bo sa osoby ktore jeszcze go nie ogladaly.

majeczka_mia

Wiesz co to spojler?Napisałem tam...

ssij

ocenił(a) film na 10
g_lox

wem co to jest spojler

sam ssij prostaku.

majeczka_mia

To na cholerę burzysz,że zdradzam zakończenie jak wiesz co to spojler pustaku?

ocenił(a) film na 10
g_lox

po to zebys sie pytal... a pustak to twoja stara frajerze. nie burzylam sie tylko napisalam jak juz.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
g_lox

pierdol sie. wjeżdzam bo Ty zaczales ta szczeniacka pyskówke słowem "ssij" jakbys nie umiał normalnie odpowiedzieć. I sie tak nie podniecaj bo Ci zyłka peknie. I nie jestem gimnazjalna haha wez sie ogarnij i z tego co widze zalatw sobie dobra terapie bo Cie to przeroslo aaa i swojej starej tez. nara cwelu bo chyba tylko to umiesz najlepiej.

ocenił(a) film na 7
majeczka_mia

a my prosty lud który nie ma na tyle sprytu czy też kasy by obejrzeć ten film zaraz po premierze . a tym bardziej co to za SPOJLER?

bo przecierz wcale nie jest tak że większość ludzi wchodzi tu tylko po to żeby sie kłucić z innymi

a ja dziś chyba za dużo wypiłem

ocenił(a) film na 3
majeczka_mia

wasza dyskusja jest rownie zalosna co ten film...

gimnazjalisci???

jesli autor watku daje 10 temu filmowi to autorowi daje 10 ale za
debilizm...

dla mnie 3/10, rozczarowal mnie ten film choc mial niezly klimat i kilka
dobrych komentow, w ogolnym zarysie film wypada jednak slabo i podpinanie
pod niego jakichs tam ideologi jest calkowicie bezsensowne...