czytalam duzo recenzji na temat tego filmu, jestem zwolenniczka horrorow, chyba kazdy obejrzałam. Jestem swiezo po obejrzeniu tego i myslalam, ze nie doczekam horroru ktory az tak mnie poruszy. Nie ma w nim nudnych momentów. Jest chory, obrzydliwy, nie ma granic. Bardzo oddziałowywuje na psychike i polecam ! ;D 10/10
SPOJLER
Dla mnie ten film jest nudny,od połowy zaczyna się taka nuda,że zacząłem coś szukać w spodniach,bo nie umiałem wysiedzieć,bez sensowne lanie po ryju i upokarzanie,które wcale mnie nie ruszało,obdzieranie ze skóry też nie pokazane tylko jak już leży bez skóry.Jedno mnie zastanawia dlaczego jej na pysku skórę zostawili? Przecież oczy były tylko potrzebne i to,że wydusi słowa.Może aktorce za mało zapłacili i nie chciała,żeby jej jakiegoś szajsu na twarz kładli?Dno,stara na końcu usłyszała-pier... się serdecznie i tyle,tak ją poruszyło to w kiblu,że się zastrzeliła ale najpierw przypudrowała wąsa.
po pierwsze kazdy ma inny typ horroru i co innego go porusza. po drugie nie musisz mowic wszystkim zakonczenia, bo sa osoby ktore jeszcze go nie ogladaly.
po to zebys sie pytal... a pustak to twoja stara frajerze. nie burzylam sie tylko napisalam jak juz.
pierdol sie. wjeżdzam bo Ty zaczales ta szczeniacka pyskówke słowem "ssij" jakbys nie umiał normalnie odpowiedzieć. I sie tak nie podniecaj bo Ci zyłka peknie. I nie jestem gimnazjalna haha wez sie ogarnij i z tego co widze zalatw sobie dobra terapie bo Cie to przeroslo aaa i swojej starej tez. nara cwelu bo chyba tylko to umiesz najlepiej.
a my prosty lud który nie ma na tyle sprytu czy też kasy by obejrzeć ten film zaraz po premierze . a tym bardziej co to za SPOJLER?
bo przecierz wcale nie jest tak że większość ludzi wchodzi tu tylko po to żeby sie kłucić z innymi
a ja dziś chyba za dużo wypiłem
wasza dyskusja jest rownie zalosna co ten film...
gimnazjalisci???
jesli autor watku daje 10 temu filmowi to autorowi daje 10 ale za
debilizm...
dla mnie 3/10, rozczarowal mnie ten film choc mial niezly klimat i kilka
dobrych komentow, w ogolnym zarysie film wypada jednak slabo i podpinanie
pod niego jakichs tam ideologi jest calkowicie bezsensowne...