Elena Montero na początku miała grać Shakira, odmówiła, a szkoda. Film zyskałby więcej fanów i pod względem gry aktorskiej byłby dużo lepszy!!
dokładnie, a zdania typu "Film zyskałby więcej fanów i pod względem gry aktorskiej byłby dużo lepszy!!" - to można tylko buahahahahaaaaa. Może w śpiewaniu jest lepsza. Może.
No nie wiem, czy Shakira (piosenkarka przecież) dorównałaby laureatce Oscara (co prawda nie za tę rolę, ale to chyba o czymś świadczy). Jakoś nie uśmiecha mi się oglądać piosenkarek w hollywoodzkich produkcjach tylko dlatego, że "film zyskałby więcej fanów".
Popieram opinię LeoMessiego86 - w tej roli Zeta-Jones wypadła rewelacyjnie. Nie wyobrażam sobie w niej nikogo innego.
Zgadzam się z powyższymi wpisami. Poza tym ja jakoś nie widziałabym Shakiry w roli Eleny. Zeta-Jones była idealna.
Ja również uważam, że w tym filmie Catherine Zeta-Jones zagrała rewelacyjnie!! Więc chyba dobrze, że Shakira "nie zgodziła się" (możliwe, że to tylko plotka) zagrać Elenę Montero :)
Ale Shakira do tego filmu by nie pasowała.Takie jest moje zdanie.Ale czy byłby dużo lepszy nie powiedziałabym.
zgaaadzam się, Zeta-Jones zagrała bardzo w klimacie i jeszcze pod względem urody doskonale pasowała. Shakiry w ogóle w tym nie widzę. Moim zdaniem każdy widz skupiałby się na tym, że w filmie gra piosenkarka, zamiast na fabule.
Shakira by tutaj zupełnie nie pasowała! Ja akurat lubię Zetę Jones, ale nie uważam jej też za jakąś super gwiazdę. Jednak muszę przyznać że ona znakomicie do tego filmu pasowała. Nie wiem czemu, ale jej uroda, styl i zachowanie w sam raz oddawało klimat Zorra. Świetnie również pasowała do roli jako para z Antonio Banderasem. Powiem tak kiedy zobaczyłam dawno temu tylko sam zwiastun tego filmu od razu pomyślałam że tylko Zeta Jones pasuje do roli Eleny i nikt więcej.
A ja słyszałam, że Elenę miała zagrać Scorupco. Tylko akurat wtedy była w ciąży i odmówiła. Reżyser tego filmu wyreżyserował także ,,goldeneye", a potem Iza zagrała u niego w ,,granicach wytrzymałości". Mnie akurat Catherine tutaj pasowała miała odpowiednia urodę do granej przez nią bohaterki. Nie wiem czy Scorupco by pasowała, ale to miły akcent byłby.