PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7585}

Maska

The Mask
1994
6,8 314 tys. ocen
6,8 10 1 314415
6,5 53 krytyków
Maska
powrót do forum filmu Maska

Tak sie zastanwiam co wpłynęło że ludzie ( dzieciaki) oglądają ten film? czy uroda Cameron Diaz czy Jim Carrey i jego zdolności mimiczne ? A może jedno i drugie? Mnie sie film podobał, ale jak go oglądałem kilka lat temu to byłem jeszcze typowym dzieckiem, które cieszy sie ze wszystkiego co tylko sie trafi. Jeśli macie jakieś pociechy małe lub właśnie nimi jesteście i chcecie sie posmiać to zapraszam do oglądania. Ja z racji wieku juz chyba drugi raz tego filmu nie zobacze.

ocenił(a) film na 8
WIDMO82

czasem przetrząsam stare posty. Hmmm... z racji wieku?? Chłopie masz dopiero 29 lat :D ja mam 28 i nadal mnie film bawi :D nie lubię jak frajerzy odgrywają "dorosłych" choćby przez to, że ich już takie filmy nie śmieszą :D żałosne :D

ocenił(a) film na 6
Crazy_Ivan

Ivan moze jestes Crazy ale i nie umiesz tez liczycz badz tez masz problem ze wzrokiem i nie widzisz daty napisania mojej wiadomosci ktora "załosnie" skomentowales.

ocenił(a) film na 8
WIDMO82

Hmmm... jeżeli 82 przy Twoim nicku to rok twoich urodzin, to chyba się wiele nie pomyliłem... więc dalej ciągniesz "żałosnego dorosłego"? :D:D

ocenił(a) film na 7
WIDMO82

chyba nie wyrobie. Co znaczy "ale i"? i jeszcze większa zagadka - co oznacza zacytowanie słowa żałośnie? bo ja nie widzę w tym 2-go dna. Jeśli twój poziom umiejętności języka polskiego jest proporcjonalny do poziomu oceniania filmu, to twoja ocena jest nic nie warta. Maska jest naprawdę dobrym filmem, ale jak dla mnie nie stricto komedią, ale porządnym filmowym rzemiosłem:)

WIDMO82

Wybaczcie spam i offtop, ale 10 lat na Filmwebie - jestem w szoku :D

ocenił(a) film na 8
Vaylander

hehehe :) raz pamiętam jak u mnie na uczelni, równi mi wiekiem ludzie zaczęli grać w pokera na przerwie :D i robili to w sposób tak na pokaz poważny i męski jak by grali niemal o miliony złotych... NIENAWIDZĘ pozowania na dorosłego :)

Crazy_Ivan

zgadzam sie kazdy film w kazdym wieku mozna oglądac moja mama lubi oglądać Mulan x D a mowienie ze jestem juz za stary ble ble to zbyt dziecinne podejście do zycia

ocenił(a) film na 8
karoljna94

dokładnie :) a Mulan wypasiona bajka :)