PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7585}

Maska

The Mask
1994
6,8 314 tys. ocen
6,8 10 1 314415
6,5 53 krytyków
Maska
powrót do forum filmu Maska

Zapamiętany prze ze mnie jako naprawdę dobry film, ale oglądająć go ostatnio ledwo wytrzymałem do końca.

McLlovin

Popieram, jest to film nastawiony na młodszą publiczność.

ocenił(a) film na 7
torri1

A mi się wydaje, że film jest tak skonstruowany, ze humor jest i dla tych najmłodszych, jak i dla tych dużo starszych(np. scena z kondomem zamiast balona :D, raczej młody dzieciak nie obaczaji o co kaman).Także generalnie, w tym filmie każdy znajdzie coś dla siebie.

ocenił(a) film na 10
durto2

Ja jako dzieciak rzeczywiście nie wiedziałam o co chodzi w tej scenie ;D Dopiero niedawno to dostrzegłam.

ocenił(a) film na 7
McLlovin

miałam tak samo

ocenił(a) film na 7
McLlovin

Racja, ale pamiętam jak to było w kinach i był niezły szał... Daje 7 ze względu na sentyment =)

McLlovin

witam w klubie - mając 13 lat jarałem się, że jest śmieszny, że fajna blondi itp, teraz bez emocji, choć efekty gdy oglądasz w jakości DVD są na prawde fajne jak na tamte czasy, Kanadyjczyk też tutaj jest w swojej najlepszej formie!

ocenił(a) film na 7
elmo81

Ja ten film widziałem w 95 roku tj jak miałem 16 lat bardzo mi się podobał

ocenił(a) film na 7
McLlovin

Co za brednie. Dla jakich dzieci? to komedia science fiction, w dodatku bardzo dobra ze świetną obsadą. Co tu jest dla dzieci? Jak powiesz, że element s-f to cię wyśmieje.

Komedia świetna

dawids123

film familijny

ocenił(a) film na 10
dawids123

Nie zaliczyłabym tego do science fiction. Prędzej fantasy.

dawids123

pewnie miał na myśli, że jest infantylny;] bo jest

McLlovin

ba, ja nie przerwałem nawet 20 minut.

ocenił(a) film na 7
McLlovin

Też pamiętam, że będąc brzdącem (miałem bodaj 6 lat) uwielbiałem ten film i kochałem się w Cameron Diaz. Oglądałem ostatnio, ale film zapamiętałem jako śmieszniejszy i bardziej efektowny. Ale Cameron Diaz w tym filmie to nadal świetna laska ;P