Zmniejszające się obroty w handlu żywym towarem, co niepokoi forsiastych zboczonych staruchów w UE, wymagały zaprezentowania szczegółowej instrukcji formowania młodego mięska szerokiej publice, w szeregach której sponsorowani twórcy filmu oczekują pozyskać nowych amatorów szybkiej forsy za dostarczony towar. Instrukcja zawiera ważną dla dewiantów z bandyckiej aplikatury przestrogę, by męsko do rżnięcia trzymać pod kluczem ale zdala od kuchennych noży.
rozumiem,ze tematyka filmu sama w sobie nie spotkala sie z twoim uznaniem. Po co zatem ogladales, bo chyba wiedziales o czym jest????
Tematyka jest ważna, ale instrukcja obsługi do sokowirówki powinna być w sklepach AGD, a nie na sponsorowanych festiwalach filmowych, gdzie widownia oczekuje krwistego kotleta. Gdyby bohaterka zarżnęła również alfonsa i pół filmu dokręcono na sali sądowej, gdzie zostałaby uniewinniona przy brawach publiki, to film niósł by pozytywne przesłanie do zdrowej części społeczeństw europejskich, że zeszmacenie człowieka nie może być bezkarne. Sądy jednak chronią bandytów i karę śmierci dla prawdziwych zbrodniarzy zlikwidowano by chronić wilki wszelkiej maści.
Równie dobrze można doszukiwać się drugiego dna w instrukcji obsługi gruszki do lewatywy. A ona jest tylko do dupy. Tak jak twoje przemyślenia.
Lekko spiskowo, ale jakiś sens to ma. Niestety lub stety twórcy czasami zapominają o pewnej odpowiedzialności tworzenia.
Chociaż, życie pisze takie scenariusze które są poza zasięgiem wyobraźni.
"Zmniejszające się obroty w handlu żywym towarem".
Błąd.
Handel żywym towarem wciąż jest nr 1 wśród współczesnych form przestępczości zorganizowanej.
Jest najbardziej dochodową oraz najszybciej rozwijającą się, z tych że dziedzin tuż obok handlu bronią.
Wiem, bo miałem to w sesji ;p
Filmu nie widziałem, dopiero się zabieram.