Matki w mackach Marsa

Mars Needs Moms
2011
5,6 5,2 tys. ocen
5,6 10 1 5231
4,5 4 krytyków
Matki w mackach Marsa
powrót do forum filmu Matki w mackach Marsa

8/10

ocenił(a) film na 8

Bardzo miłe zaskoczenie. Podobało się mojemu ośmiolatkowi, podobało się mnie. Po kilku minutach oglądania ośmiolatek powiedział: "Jeśli będziesz płakać, to ja z tobą nie oglądam!" A pod koniec sam się wzruszył.

ocenił(a) film na 10
Skoroszytowa

:)))) RE WE LA! ja zawsze znacznie zawyżam oceny ;P no ale kocham animacje i ta jest jedną z moich ulubionych ostatnich lat!! mnóstwo wątków, dynamika, akcja, S-F!!! (!!!) fajnie wykreowane postacie, duża dawka wzruszenia (ważne!!) super humor, no genialny! ta ocena jest jakaś bez sensu, nie rozumiem zupełnie z jakich przyczyn taka niska..? (ważne: zawsze staram się obejrzeć w oryginale, z polskimi napisami ewentualnie)

ocenił(a) film na 6
immago

Całkiem niezły film, ale nie rewelacyjny. Zdecydowanie można oglądać go z rodziną i nikt się nie będzie nudził, super animacja. Ale nie powiedziałbym że w filmie było dużo, albo nawet trochę humoru. :)

ocenił(a) film na 6
Skoroszytowa

Nie jestem ośmiolatkiem, ale też mi się podobał. Niestety czasami trzeba było mocno się wsłuchiwać co "bełkotał" ten grubasek z Marsa, ale ogólnie dubbing był w porządku. Jedna z lepszych animacji, polecam.

ocenił(a) film na 7
ricosz

Film pokazujący dobre wartości ,że mama jest nie tylko do sprzątania i gotowania ale do kochania :)