PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7603}

Matrix Reaktywacja

The Matrix Reloaded
2003
7,2 246 tys. ocen
7,2 10 1 245523
5,8 49 krytyków
Matrix Reaktywacja
powrót do forum filmu Matrix Reaktywacja

cudowny film!

użytkownik usunięty

Jedynka bardzo mi się podobała, ale dwójka po prostu wymiata! Piękny film!! Piękne zakończenie (to znaczy chodzi mi o iratowanie Trinity, a nie spiączkę Neo:P).
Naprawdę uwielbiam filmy akcji z wątkiem miłosnym;]
A Keanu też świetnie gra i jest super:)
Może je\mu z tych sześciu się udało, bo on poszedł za miłością ,a pozostali nie... ciekawe nie?

Popieram zdecydowanie najlepszy Matrix. Jedynka głównie zawiązala fabule ale co poza tym? Natomiast rewolucje maja dziwne zakończenie.

użytkownik usunięty
Wishmaster

bo ja wiem czy dziwne zakończenie... na biedę reaktywacja też:D ale nawiązuje do rewolucji...
wedługm nie miały smutne zakonczenie, bo mimo iz neo uratowal swiat to umarl i trinity tez

ocenił(a) film na 9

E no zaraz... panie i panowie. Twierdzenie że jedynka jedynie zawiązuje fabułę jest sporym nadużyciem. Moim zdaniem to właśnie jedynka jest najlepszą częścią Matrixa. Jak oglądałem Matrixa pierwszy raz kompletnie NIC na jego temat nie wiedziałem. Być może dlatego wydawał mi się jakoś niesamowicie tajemniczy i w sumie zmuszał do zastanowienia (mimo wszystko ;) ). W pozostałych częściach brakuje już trochę tego klimatu co w jedynce aczkolwiek tak jak piszecie filmy nadrabiają akcją.
Jeżeli chodzi o zakończenie całości to powiedziałbym że dobre. Nie jest ani ckliwe, ani zbytnio fatalne w stosunku do ludzkości. Po prostu dobre.

Neo umarł...? W sensie "filozofii Matrixa" był on kolejnym wcieleniem (6) więc będzie i jego 7 wersja :) Zresztą mówi to Oracle na końcu ;)

ketor

Witam :) Też jestem wielkim fanem filmu Matrix oraz Keanu Reeves.
Według mnie to jest najlepsza trylogia.To prawda że 3 cześć skończyła się dziwnie , ale Neo zniszczył Smitha od środka.Uratował świat :)
Umarł - wyrocznia na końcu filmu powiedziała że zobaczymy go pewnie kiedyś
to mnie zastanawia.
pozdrawiam fanów tego cudownego filmu :)

użytkownik usunięty
NEO303

wreszcie ktoś mnie popiera!! Moje ulubiona cżęść to też reaktywacja!
A co do tego, że jeszcze kiedyś zobaczym Neo to pewnie chodzi o to, że on był szóstym wybrancem, przed nim niszczono matrixa 6 razy etc. pewnie będzie kolejny

No nie wiem dokładnie o co chodziło wyroczni ale każdy wybraniec chyba nie miał ksywki Neo ??? Chciałbym żeby wyszła 4 część bardzo chciałbym ale to tylko marzenia bo czwórki chyba nie będzie no nie???
Przeprowadzam pierwszą swoją ankietę u siebie na blogu w pierwszym temacie na samym dole pt: Keanu opowiada życie na planie Matrixa - wywiad.
I ankieta znajduje się pod wywiadem na samym dole.Byłbym wdzięczny za jej uzupełnienie :) Wpadniesz ??? :) :) :)
zapraszam do mnie na bloga (na filmwebie)na ankietę :)
pozdrawiam :) :) :)

użytkownik usunięty
NEO303

a adres bloga?:D

tez bardzo bym chciała czwórkę... żeby oni jakoś powrócili do zycia:(

Chodzi mi o bloga na filmwebie :)
Naprawdę myślisz że wyroczni chodziło o kolejnego wybrańca???
Kolejnego już chyba nie będzie bo po co wojna się skończyła a po drugie oni chyba wszyscy nie mieli ksywki Neo.Co o tym myślisz ???
Wpadnij do mnie na ankietę będę bardzo wdzięczny :)
Jest na samym dole
pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
NEO303

no, nie wiem ,a może pom prostu tak wachowscy to skończyli żeby nie bylo to jednoznaczne, nie wiem jak to wyjasnic, no np tak jak w Obłędzie jeśli oglądałeś... wezmę uidzial w ankiecie:D

użytkownik usunięty
NEO303

fajny ten blog ale niew znalazlam ankiety, tez uwielbiam reevesa

Znajduje się w pierwszym temacie na samym dole :)
Pod wywiadem :)
Wpadnij :)

NEO303

Może masz rację że Wachowscy nie chcieli jednoznacznie pokazać że umarł.
Popieram w 100% :)
Powinnaś znaleźć tą ankietę.Zjedź na sam dół i ona tam będzie :) Wpadnij :)
pozdrawiam :)