Film beznadziejny, bez sensu i niesamowicie nudny! Wyrzuciłem kase za bilet w błoto! Odradzam.
hmm... powiem ci, ze ten film przepelniony jest wiekszymi i mniejszymi znaczeniami. Po prostu, niektórzy mogą to zrozumieć... no ale cóż twoje zdanie. jak dla mnie ten film jest skonstruowany genialnie
po części zgadzam się z całą resztą... bo Matrixa w kinie oglądałam tylko raz... reszte z netu ściągałam :) ten film jest beznadziejny i nudny... oglądałam go tylko dla Keanu Reeves'a, bo to mój ulubiony aktor... ale film potrafi zanudzić nawet największego fana Matrixa...
Wszystkie 3 czesci sa genialne a ty jestes cep. Nie wstawiaj tu takich komentarzy bo przypadkiem ktos wezmie je na powaznie i omine go jeden z najlepszych filmow w historii kina. Bram mi slow aby opisac twoj debilizm.
1 czesc Matrixa byla suuuuper!! Niemal wszystko w niej bylo swieze, natomiast 2 i 3 to szkoda gadac!! Lepiej by zrobili gdyby nie konczyli krecic tej trylogii, a pozostaliby tylko na pierwszej czesci.
Ludzie! Pamiętajcie że Matrix 2 i 3 nie został stworzony jako osobny film, ale jako kontynuacja i zakończenie historii!(w końcu nazywa się Matrix:... a nie Matrix 2!) Fabularnie, efektowo i klimatycznie jest znakomity, a ocene zawsze powinno się wystawiać całości i jest to niepodważalnie jedna z najlepszych i najwspanialszych trylogii jakie przyszło mi oglądać!!!