Matrix Rewolucje

The Matrix Revolutions
2003
7,1 222 tys. ocen
7,1 10 1 222070
5,2 36 krytyków
Matrix Rewolucje
powrót do forum filmu Matrix Rewolucje

Matrix Revolutions

użytkownik usunięty

UFO a fee:|
Maszyny i ludzie kontra małe zielone ludziki:(
Kiepskie efekty, nic nadzwyczajnego, to już było.
www.kazaa.com:))

reaktywacja
maszyny i ludzie VS obcy to temat matrixa reaktywacji, nie rewolucji:) ..i co to ma być to kazaa.com, nie mów ze już go ściagnąłeś? przez kaze to trwa wieki...:(((

użytkownik usunięty
core

Nie dokońca
Widzisz, jeślli ma się stałe łącze, z kazy morzna ściągnąć taki film w parę godzin.

Co do filmu to dobrze że takie filmy powstają ale jednak niech się troszeczke pochamują. Nobo odrazu robić dwa kontynuacje?
A jak ,,Reaktywacja" się nie spodoba i nikt nie pójdzie na Rewolucję?

użytkownik usunięty
core

Matrix
Gosciu ty jestes ciemny czy tylko ziolem sie nacpales matrix reaktywacja to matrix 2 a tam nie ma zadnych zielonych ludkow hehe :)
" jesli przeslania nie zalapalem to sory a jak nie to spie...... ty qr..."
a propo kazy jest do du... i niewarto sie nia meczyc :) a tak wodule to na kazie jest wszystko najpuzniej i niezawsze to o co chodzilo. Teraz cza czekac na matrixa 3 dwojka byla srednia chociaz bylo pare fajnych akcj .Zapewne niedlugo ktos skomentuje mojego posta i powie ze matrix 2 to rewelacyjny film itd. ale ja wiem jedno ze takie teksty wala ci ktuzy tego nie ogladali albo fanatycy .hehe :) takze nara ludu z bogiem hehe

boom biddy bye bye
po pierwsze nie jestem ciemny, po drugie nie jestem spalony, więc badz tak mily i nie dzialaj mi na nerwy glupimi komentarzami.
przeczytaj moj komentarz dokladnie, czy napisalem ze matrix reaktywacja to matrix 5? a o zielonych ludkach nic nie wiem, slyszalem jedynie ze to obcy stworzyli maszyny by przygotować sobie ziemię jako swoj nowy dom, wiec tak tez napisalem, sorry jesli wprowadziłem kogoś w błąd, ale takie są konsekwencje robienia forum. pewnie z tego powodu ktoś poszedł do kina chcąc zobaczyć marsjanie atakują a zobaczył krolewne sniezke.. cholera, co za pech.. filmu jeszcze nie widzialem bo czasu na to niestety nie mam.
"jesli przeslania nie zalapalem to sory a ja nie to..." - czyj to cytat, bo nie rozumiem po co go wstawiasz? a kazaa, fakt, beznadziejny program, tydzien sciagałem przyczajonego tygrysa i ukrytego smoka:D

core

heh
podoba mi się twoja odpowiedz:))
No cholera, co za niefart, nie wszyscy rozmumieją zawsze to o co nam chodzi:))
No i ponawiam pytanie!!!! Czy ty lubisz Linkin Park???

Elfka

s*** happens
ale zauważ jak często można się z kimś pokłócić z blahego powodu, czy przez zwykłe niedoczytanie, czy niezrozumienie:)) ..mnie sie juz kilka razy zdarzyło. a kurcze mnie nadal nie było w kinie na matrixie2:( po prostu mi się nie chcę.. tyle spraw na glowie:P ale to ma plus, jak ktoś powie, ze juz wszyscy widzieli ten film to ja powiem "nie wszyscy, jest jeszcze taki jeden co nie był!":D linkin park, nie mam płyt, ale słucha się przyjemnie i potrzepać sie można na niektórych kawałkach:P ..choć wolę inne kapelki:)

core

ano happens
ah no własnie, Matrix II, jak dla mnie gorszy od I, czegoś mi w nim brakowało, coś mi w tym wszystkim nie grało, ale jak już obejrzysz, to daj znaka jak ty go odebrałeś:))
pa

Elfka

oks
ok, obiecuje ze sie odezwę:)) ..a sporo historii na jego temat tez juz słyszałem.. szczerze mówiąc, nudzące się juz stają dyskusje na temat matrixa czy animatrixa - każdy widzi w tym co innego:)) papa!