powieccie mi w ktorym miejscu trzeciej częsci byli bliżniacy bo tyle razy oglądałam i nie pamiętam- przeciez zostali wysadzeni pszez Morfeusza w częsci 2??? nie rozumiem...
Ja tam myślę, że onie nie zostali wysadzieni, bo oni byli "nie do zajechania" ;p Można to wywnioskować po tym, że kidy do nich strzelali, lub kiedy Morfeusz ciął ich kataną w garażu stawali się przezroczysci i stal miecza, ew kule przez nich przenikały. Myślę że to samo mogło się stać w czasie eksplozji, widziałem bowiem jak mieli "ten dziwny wygląd" kiedy poderwała ich siła wybuchu
Fakt! Od wybuchu nie zginęli, ale moim zdaniem mogli zginąc później. Po wybuchu się zregenerowali, ale i tak ich wyrzuciło na ciekawą wysokośc. Gdy potem zaczęli się zbliżac z powrotem do podłoża z prawdopodobnie śmiertelną dla ludzi prędkością mogli albo pozostac w przezroczystej postaci, przeniknąc przez podłoże i sami się pogrzebac, albo powrócic do materialnej postaci, rąbnąc o ziemię i nie móc się zregenerowac z powodu poniesionych obrażeń.
Ja też nie widziałem Bliźniaków w trójce... :(