uważam ze wszystkie matrixe są świetne z wyjątkiem ich strojów - - -czarny spandex??? hehehe to mi trochę przypomina prostytutki a nie wojowników co nie????
Nie no zgadzam się że są super ale co do prostytutek to przecież tylko Trinity :D
hahahaha matrix?? najgorzszy film jaki w zyciu widzialem !!!beznadzieja dla dzieci do 13 roku zycia!!! co za film?? takie filmy powinny byc zakazane!bo sa dla ciot i dla lalusi!ktorych cale zycie polega na fantazji!dobry film to np psy a nie jakis tak sratrix!
Ty pederasto ten twój widzew jest dla ciot u lalusi 15 latku,widać nic nie czaisz,i postanowiłeś wyładować swoją frustacje z powodu swojego ograniczonego myślenia,psy to rzeczywiśćie film z głębią ;)
heh:) Dzieci, co... :)
No ja wypowiedziałem się o trylogii krótko, bez recenzji w tematach o części pierwszej. Tej daje naciągane lekko 6/10. Nie wiem... nie chce mi się pisać nawet na temat żadnej części tej produkcji.
Widzew, widzew, łódzki widzew! Jak tej.... ;)) ;P
Kubeł w mordę, film był bomba! Po za tym Keanu i cała reszta grali super!
A te ich stroje są bombowe! Jak można mówic o ciuchach dla prostytutek?
Ludzie! Nie macie czego krytykować?!
Taki miał być film! Sami byście lepiej nie wymyśleli!
Nie no te stroje rzadza, ale wyjdz w czyms takim na ulice. Rzeczywiscie najlepsza jest Trinity. Tylko jedno mnie zastanawia - te stroje wygladaja na takie obcisle, to gdzie oni chowaja te spluwy? A juz Morfeusz, ktorzy ma dwa takie pistolety maszynowe, to chyba je w kieszeni chowa :P Chociaz to matrix, moze one sa niewidoczne i sie materializuja, gdy sa potrzebne...