Matrix Rewolucje

The Matrix Revolutions
2003
7,1 222 tys. ocen
7,1 10 1 222090
5,2 36 krytyków
Matrix Rewolucje
powrót do forum filmu Matrix Rewolucje

c.d.n.

ocenił(a) film na 7

Na nowego Matrixa najlepiej przejść się po dużej kawie (bez śmietanki) żeby przetrwać początkową dłużyznę (kiedy to Neo utkwił na stacji metra, określanej tu jako miejsce gdzieś między matrixem a światem rzeczywistym). Dłużyzna to straszna i spokojnie mogłoby jej nie być. Potem zaczyna się akcja... i już każdy widz Matrixa jest usatysfakcjonowany bo dostaje to, czego oczekiwał (ja się na żadnę głębię nie nastawiałem). Efekty specjalne naprawdę są niesamowite... zmechanizowani (te roboty sterowane przez ludzi) robią wrażenie. Próba wczucia się w kwestie wypowiadane przez Wyrocznię wcale nie pomogła mi zrozumieć fabularnej sieczki jaką serwują nam Wachowscy. Zakończenie troche dziwne... Agent Smith cały czas "był górą" i nagle przegrał... Co mu się stało? Ludzie zawarli sojusz z maszynami, ale czy pokój bedzie trwał wiecznie? Ciąg dalszy nastąpi zapewne niebawem...

użytkownik usunięty
Atom

glupek
nie powinienes byl tak duzo pisac o tym filmie, bo to ze jestes glupi nie robi na mnie wrazenia ale ze rodzice twoich rodzicow byli takimi glupkami ze poczeli twoich rodzicow a oni w efekcie ciebie jest skandalem nawet w swiecie glupcow w jakim zyjesz

ocenił(a) film na 7

inteligent
Za to świat inteligentów, w ktyórym żyjesz ty i którzy płodzą takie mądre teksty jest dla mnie tak powalający, że zdecydowanie wolę pozostać w swoim... Wyluzuj się. (nie mogłem sie powstrzymać żeby coś odpisać). Napisz coś lepiej na temat filmu, który tak Ci się podoba (jak mniemam).