Matrix Rewolucje

The Matrix Revolutions
2003
7,1 222 tys. ocen
7,1 10 1 222089
5,2 36 krytyków
Matrix Rewolucje
powrót do forum filmu Matrix Rewolucje

podobno...

ocenił(a) film na 10

Podobno ostatnia część zawaliła całą serię. Czy to prawda? Nie wiem, jutro idę do kina, więc się przekonam czy naprawdę tak jest. Wiem tylko, że bez względu na to, co tam pokażą w stosunku do Matrixa będę zawsze na plus.

ocenił(a) film na 8
Niobe

Idź
Ja wiem jedno: wielu ludzi nie rozumie, co się tam właściwie wydarza. Ale jeśli jesteś fanką matriksa to ostatniej części nie możesz przepuścić. Moja drobna rada: przygotuj się na to, że film jest inny niż
poprzednie.
Jest dopełnieniem, choć nie każdy to widzi. Bez niego pozostałe części byłyby jedynie fajerwerkiem, który nie ma zbyt głebokiego sensu.
A film jest piekny, choć jak poprzednie części pełen przemocy.
Życzę Ci, byś trafiła na cichą i skupioną widownię.

ocenił(a) film na 1
Niobe

Ryzyk-fizyk
Trudno wprost odpowiedziec na Twoje pytanie. Mozesz wyjsc z kina zadowolona a mozesz kompletnie zawiedziona. Jesli juz zdecydowalas, ze idziesz, nie ma sensu Ci tego odradzac. Zreszta, z Twoim ostatnim zdaniem nie sposb sie nie zgodzic. Ja uwielbialem "Matrixa" przed seansem, uwielbiam go nadal. Ale juz "Rewolucje" stracily w moich oczach sporo. Starczy rzec, ze polecialy z listy ulubionych :( Po seansie powiesz, kto mial racje. Sielim czy ja. Zycze milej zabawy, mimo wszystko.