Matrix

The Matrix
1999
7,6 859 tys. ocen
7,6 10 1 858803
8,0 76 krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

:) ten film wcale nie jest oryginalny... Kto to widzial, zeby zwalac sceny ze Shreka i ze Strasznego Filmu..i innych podobnych.. :) Przepraszam ..musze wyjsc do Matrixa ( moje WC )

użytkownik usunięty
witchery

jestes myślącym czlowiekiem?????
chyba jestes idiota!!!!!
jak juz cos piszesz to pisz z sensem i poprawnie
króciutka lekcja nieuku
MATRIX powstal w 1999 roku, a shrek w 2001, straszny film w 2000 roku, więc jakim pierdolonym cudem bracie Wachowscy mogli cos od kogos odgabiac(debilu najpierw sprawdz, popatrz a potem pisz albo mów , bo ludzie uznaja cie za ...............debila ,downa itp.
"i innyc podobnych"-ty idioto to oni pierwsi zastosowali ta metode, a jak juz "wyjsc do matrixa" co to ma znaczyc niby???q.wa, jak juz to wyjsc Z Matrixa albo wEjsc do Matrixa

taaa
jasne..po pierwsze jestem kobieta..a nie facetem i nie zycze sobie wyzywanie mnie od debili..a po drugie to jestes strasznym idiota jesli nie zrozumiales dowcipu i nie widziales usmiechow..kazdy to zrozumie..nie jestem az tak glupia, zeby nie wiedziec kiedy krecona jaki film, ale Ty chyba jestes troche stukniety skoro nie rozumiesz co napisalam... ale to juz twoj pieprzony problem..pisze co uwazam za sluszne.