5,8 76 tys. ocen
5,8 10 1 75857
4,1 16 krytyków
Max Payne
powrót do forum filmu Max Payne

zdegustowany opiniami STĄD zechciałem sprawdzić czy naprawdę film taki marny...a skąd...wyśmienity..polecam....przede wszystkim klimat, a i efekty super!

ocenił(a) film na 8
xatt1975

Zgadzam się z tobą i nie rozumiem dlaczego wszyscy tak najeżdżają na ten film. No ja się nie dziwie jak jesteście wkurzeni ci co grali w grę bo tam jest dużo pozmieniane ale tu chodzi o film a nie grę. Polecam ten film bo jest naprawdę świetny

ocenił(a) film na 4
sharon_6

Grałem tylko trochę w pierszą częśc i nawet nie chodzi o zmiany wprowadzone do fabuły a o to że film po prostu był nudny nieciekawy mało akcji, w ogóle zmarnowany pomysł. 3/10

użytkownik usunięty
xatt1975

Świetny to mam stolec o poranku:):)

za krótki <br/>

ocenił(a) film na 4
xatt1975

Gra a film to jak niebo i ziemia oczekiwałam czegoś znacznie lepszego niestety po obejrzeniu tego filmu miałam wrażenie że został zrobiony po łebkach. Efekty, klimat dobry, ale cała reszta zrobiona na skróty. A szkoda bo gra jest rewelacyjna.

ocenił(a) film na 6
xatt1975

Fakt, że pomysł on jest moim zdaniem zmarnowany, ale w sumie oglądało się film całkiem nieźle (w grę nie grałem, bo nie lubię fpsów). Mark Wahlberg nie pasował do tej roli i się nie popisał moim zdaniem - ostatecznie lekko naciągane 6/10

xatt1975

moze nie jest rewelacyjny ale dobrze sie oglada. mysle ze te zmiany w
fabule wyszly na dobre, gdyby bylo wsz jak w grze to film bylby nudny gdy
zna sie akcje na pamiec:/
poza tym zanim znowu zaczniecie najezdzac na rezysera jak to spieprzyl
legendarna juz postac to radze spojrzec co sami producenci gry zrobili:
http://www.rockstargames.com/maxpayne3/index2.php O.o