5,8 76 tys. ocen
5,8 10 1 75857
4,1 16 krytyków
Max Payne
powrót do forum filmu Max Payne

Tak jak w temacie świetny film moja ocenka 9/10 idealne odwzorowanie gry :D klimat i tak dalej czułam się jak bym grała w grę ;P

Katija

Chyba ci sie troche pomyliło ten film to praktycznie zero w porównaniu do gry!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
bassmaster91

To chyba w grę nie grałeś :P ja grałam w obydwie części i film jest odwzorowaniem gry.No ale każdy ma swoje zdanie.Powtarzam jak dla mnie fil jest świetny !!

ocenił(a) film na 8
Katija

Właśnie wróciłem z kina i jestem pozytywnie zaskoczony. Bałem się że ekranizacja może się nie udać ale jednak w końcu dostajemy kawał dobrej sensacji. Zmaterializowane Valkirie + efekty bullet time budują niezwykły klimat. Film tak do końca nie jest idealnym odwzorowaniem gry ale mimo to warto go obejrzeć.

ocenił(a) film na 6
Katija

Ja bym raczej ujął że Moore wykorzystał pomysł który był w pierwowzorze i świetnie go rozwinął - filmowi w sumie brakuje jakiś 20% żeby wypełnić pustkę, która pozostaje po seansie, ale nie zapominajmy że to wersja pod PG-13 i reżyser zapowiedział wersję Uncut ze wszystkimi smaczkami dla graczy :) I na to właśnie czekam :) No, i trochę więcej jatki w MP2 by się przydało, bo w filmie co jak co było tego zdecydowanie za mało ;) I jeszcze gdyby zmienili aktorkę co gra Monę to bym się też ucieszył bo laska z wyglądu kompletnie nie pasuje do tej roli :P

Moja ocena - 7/10 . Film dobry, ale nie powala. Kto wie jaka ocena będzie po zakończeniu filmowej serii, bo trzeba traktować to jako część pierwszą opowiastki większego kalibru.

Darth_Mail

Film porazka totalna! Ten filmspokojnie mogl trwac 3 godz i pokazac wiecej akcji , a wgre gralem tez w obie czesci i w filmie pominieto duzociekawych fragmentow.