5,8 76 tys. ocen
5,8 10 1 75858
4,1 16 krytyków
Max Payne
powrót do forum filmu Max Payne

1/10

ocenił(a) film na 1

Oglądałem ten film z niedowierzaniem, im dłużej trwał, tym bardziej byłem zszokowany a pod koniec zacząłem bluzgać. W 2001 roku wyszła gra komputerowa w której fabuła i postacie biją na głowę tego gniota. Widać że twórcy nie grali w pierwowzór, widać że totalnie olali klimat jaki panuje w tej grze, postaci w niej występujące i główny wątek fabularny. Gdyby był mi dane spotkać na ulicy człowieka odpowiedzialnego za to "coś", biłbym jego głową o mur tak długo aż zostałby mi w ręku krwawy strzęp. Radykalne podejście ale brak mi słów przekleństw by wyrazić mą opinię o tym filmie. Kawał dobrze spartolonej roboty, ta gra miała jako jedna z nielicznych potencjał by zrobić z niej dobry film. Jedna gwiazdka za udźwiękowienie i śnieg.

ocenił(a) film na 3
pubene

Chciałem napisać komentarz w podobnym tonie, ale mnie ubiegłeś 100% racji!. Dodam, że według mnie 3/10 ze względu na całkiem ładne zdjęcia(ta zimowa sceneria była wręcz fenomenalna) i milę kunis;-)

ocenił(a) film na 9
pubene

Jestem ogromny fanem serii tej gry ale po tym filmie wiem że tylko gry jezeli powstanie coś na podobieństwo drugiej części napewno nie bede skakał z radości mając we wspomnieniach ten film :(