Daje tak wysoka note tylko i wylacznie dlatego iz jestem fanem gry...;] A filmik taki sobie...;]
Skoro filmik taki sobie to po cholere dajesz 7/10?! Czy ta strona nazywa sie gameweb czy filmweb!!!!!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!??!! Idz sobie na forum o grach i tam ocen gre, a tu oceniaj film, dajesz filmowi ocene 7/10 bo podobala ci sie gra. Ludzie no myslcie troche... Brak slow.
Widzę, ze kolega z takim poziomem inteligencji powinien zabierać raczej głos na forach "domowego przedszkola", a nie na filmweb...;/ to jest raczej dla ludzi, którzy chcą powiedzieć coś konkretnego, a nie próbować zwalczać swoje kompleksy zza ekranu komputera... Jeśli daje ocenę 7 to daje 7 i nic Ci do tego!!! A skoro Ci "brak słów" to po co zabierasz głos???! Weź się człowieku do roboty i zrób coś z sobą, bo może nie jest jeszcze za późno...;/
Dla tego filmu, byłoby chyba lepiej, gdybyś nie był fanem gry, bo moim zdaniem na 7/10 nie zasługuje.
Ja właśnie dlatego, że jestem fanem gry daje tylko 4/10 bo film w przeciwieństwie do gry mnie zawiódł.
Patrzac na grę owszem film zawodzi, ale jesli ktos wczesniej nie gral film jest interesujacy. Przyznam ze najpierw obejrzalem film i mnie mile zaskoczyl, klimatem, zwrotem akcji, podobala mi sie rola Marka W. Po filmie zagralem w grę i przeszedlem ja i owszem wtedy psuje sie ocena.
Patrac na film bez gry smialo 8/10