5,8 76 tys. ocen
5,8 10 1 75857
4,1 16 krytyków
Max Payne
powrót do forum filmu Max Payne

Od razu zaznaczam że w grę nie grałem, ale film mnie jak najbardziej zachęcił by to uczynić jak najszybciej.

Jak dla mnie Wahlberg zagrał całkiem przyzwoicie. Wbrew pozorom ciężko jest zagrać taką rolę. Bo jak przez półtorej godziny filmu grać postać która niemal cały czas to samo odczuwa? Na jaki wachlarz min i wyrazów twarzy można sobie pozwolić? Niewielki! Za to zagrał świetnie w scenach powrotu do domu czy Maxa pod wpływem narkotyku. Niełatwo jest zagrać takie sceny.

Reszta aktorów już gorzej. Olga Kurylenko się jeszcze wybiła.

Fabuła nawet ciekawa, wbrew temu co niektórzy pisali nie było wątków których bym nie pojął. Akcja ciekawa, może trochę mało strzelanin, ale to nic nie szkodzi. Bullet-time nieźle wykonany, sceny z "ptakami" rewelacyjne. Klimat filmu: 10/10

Na minus jak dla mnie muzyka, oraz czasem zbyt szybka akcja. Najpierw Payne dowiaduje się o jakiejś postaci, a sekundę potem jest już pod jej drzwiami...

Tyle ode mnie. Mam nadzieję na sequel.

ocenił(a) film na 4
roody1

W gre nie grałam, zaznaczam, ale film wcale mnie nie zachęcił by w nią zagrac.... jak dla mnie słabizna. Film trwał prawie 140 min. a ja widziałam jedną fajną scenę....i to jeszcze od koniec tego "arcydzieła".A Mark Wahlberg w roli Maxa to jakieś nieporozumienie, facet po prostu do tej roli się nie nadaje.

ocenił(a) film na 1
roody1

Brak mi słów żeby skomentować twój temat ale powiem tak nie grałem w grę a i tak film mi się kompletnie nie podobał, więc co mają powiedzieć fani gry a jest ich dużo. Film jest po prostu słaby kompletnie bez klimatu, początek piekielnie nudny gra aktorska jest po prostu śmieszna a efekty specjalne na bardzo niskim poziomie kolejna produkcja która próbuje zarobić na tytule. Nie POLECAM!

ocenił(a) film na 8
snup

A wiesz co ja ci powiem o tobie? Jesteś zwykłym bucem. To że tobie coś się nie podoba, to nie znaczy że wszystkim ma się nie podobać.