5,8 76 tys. ocen
5,8 10 1 75857
4,1 16 krytyków
Max Payne
powrót do forum filmu Max Payne

Dziwi mnie ten ogólny zachwyt po obejrzeniu trailera. Film, jak się wydaje, będzie zbyt efekciarski i kolorowy, że o Wahlbergu (którego skądinąd bardzo lubię), nie pasującym do tej roli nie wspomnę. Clive Owen - ten człowiek powinien zagrać Maksia. Kategorię wiekową PG13 pominę milczeniem...

ocenił(a) film na 6
jimmyxyz

nie zgodze się z Toba!!!
może Wahlberg nie do końca przypomina Maxa ale za to Clive Oven już wogóle!!! fantastycznie zagrał w Tylko strzelaj (Shoot 'Em Up)ale nawet tam mimo czarnej skurzanej kurteczce nie przypominał maxa!!
ja tam się ciesze że Wahlberg dostał tą role!! moło byc zancznie gorzej!! zresztą po obejrzeniu kilka razy zwiastunów można się do niego przyzwyczaic i już tak to nie razi!!

Pzdr.....

cOne_2

Witaj Cone. Jak to miło poprowadzić normalną dyskusję bez obrzucania się wyzwiskami, co jest ostatnio normą niestety...
Piszesz, że Owen zagrał dobrze tylko w "Shoot'em up", z czym z kolei ja się zgodzić nie mogę. Wspomnę tylko "Sin City" i "Ludzkie Dzieci", gdzie Clive stworzył naprawdę świetne kreacje. To własnie po filmie "Sin City" Owen wydaje mi się idealnym kandydatem do roli Maxa Payne. Cóż, nie chcę za bardzo marudzić, bo Wahlberga lubię jako aktora, ale jestem pełen obaw po obejrzeniu trailera, do czego - jako fan gry mam chyba prawo. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 3
jimmyxyz

Podyskutujemy po seansie filmowym:D chociaż wydaje mi się ze jesli ma PG13 to nie bedzie zbytnio mroczny, brutalny, realny. A szkoda bo mozna zrobic na podostawie tej gry świetny thriller. trzymajacy w napieciu. Efekty beda byle , fabuła tez byla, scenariusz musi trzymac sie kupy historia nie trunda do przeniesienia na szklany ekran :)!!

ocenił(a) film na 6
Cziken

eee tam z tym PG13 wcale nie musi byc żle!!! ale ostatnio 20th Century-Fox normalnie nie wiem co odwala!! też jestem wielkim fanem gry!! a do do Clive Ovena to jak jużjest podobny do maxa z 2 cz. bo w jedynce wogóle mi nie pasuje !! ale spoko to tylko moje zdanie!!

Pzdr