5,8 76 tys. ocen
5,8 10 1 75858
4,1 16 krytyków
Max Payne
powrót do forum filmu Max Payne

Jak dla mnie ten film będzie dnem... Jim Bravura murzynem... Boshe.... To jest chore. Może ruska zagra jednak Banderas?? :/

ocenił(a) film na 5
Pawuloniasty

O Boshe, mój Boshe (kimkolwiek jesteś...)

Pamiętaj o politycznej poprawności

RE5 obstrajkowali, bo wsyscy wrogowie byli czarni...

Film z samymi białasami... amerykański film z samymi białasami, a co to afroamerykanie są gorsi, że nie mogą zagrać w tym filmie?

To trzeba być dopiero talentem aktorskim, żeby zagrać inny kolor skóry... pomyśl o tym...

ocenił(a) film na 1
_Nameless_

Nic nie mam do czarnych ale w tym wypadku afroamerykanie są gorsi. Przeciez to adaptacja, co ma do tego poprawność polityczna? Będą sami biali i odrazu film bedzie rasistowski? " O Boshe " ... Mogli z Maxa zrobic murzyna najlepiej -_-

ocenił(a) film na 1
typek234

Nie mam nic przeciwko czarnemu Bravurze (może i ta poprawność polityczna byłaby lepsza) ale mógłby go zagrać ktoś kto by bardziej pasował wiekiem, np. S.L. Jackson albo Denzel Washington

Mnie osobiście wkurzyło pominięcie postaci Vlada i A. Nolasco jako Jack Lupino, no akurat z niego latynosa nie powinni robić :)

P.S. Kto to jest "Judasz"? (w MP gra go Sam Lake)

ocenił(a) film na 3
Kain

Sammy Watters "Judasz" to podobno barman. A co do Lupino. W filmie ma być bossem meksykańskiej mafii, więc Nolasco nie jest najgorszym wyborem.

Brudny_Harry

Ale wkręt :Lupino był Wlochem a nie Meksykiem i mial tego zajoba na punkcie nordyckiej mitologii i końca świata : Ragnarok . porażka .

ocenił(a) film na 7
_Nameless_

W każdym amerykańskim filmie tworzonym przez białych musi być murzyn. Choćby jego obecność musiała być wytłumaczona w najbardziej idiotyczny sposób.
Ciekawe, że nie działa to w drugą stronę i w 'czarnych' filmach nie ma takiego parcia na pokazie jakiegoś białego. Nie mówię, że to powinno się zmienić, po prostu przypominam coś o czym większość ludzi nie pamięta.

Kartyl

Moim zdaniem obsadzenie Ludacrisa do roli Jima Bravury to największa wpadka twórców filmu

Alchem1st

ta ale zauwazcie że ostatnio w Hollywood panuje tendencja , że w filmach dość często obsadzani są w jednej z głównych rół czarnoskórzy raperzy . Największe wpadki to udział Fifty Centa w "Righteous kill" u boku Pacino i DeNiro oraz Xzibita w najnowszym "Z archiwum X : Chcę wierzyć" . porażka lol

ocenił(a) film na 7
MilesQuaritch

Może chodzi o sprowadzenie do kin stereotypowych (podkreślam - stereotypowych) czarnych pseudo gangsterów którzy pójdą na film tylko po to, żeby zobaczyć na ekranie swojego 'brata' X, 50-cent'a itd. Może liczą, że będą większe wpływy z biletów.