5,8 76 tys. ocen
5,8 10 1 75858
4,1 16 krytyków
Max Payne
powrót do forum filmu Max Payne

Powiedzcie mi czy to jakaś tradycja jest czy co?? Odkąd pamiętam w filmach akcji gdzie występuje policja, komendant musi być czarny. Nie żebym był rasistą, broń Boże! Ale reżyser mógł zachować "oryginalny" kolor skóry Bravury.

użytkownik usunięty
FatMat

Bravura w filmie jest najslabszym ogniwem! Jest we wszystkim (nawet jak zauwazasz w kolorze skory) inny niz ten z gry!

ocenił(a) film na 5

no ale bravura w grze był komisarzem a tu jest detektywem z wydziału wewnętrznego więc nie mam im za złe że go "pomalowali" w filmie ;)

bratrunks

W ogóle dla mnie spaprany jest ten dobór aktorów;/ Obok Bravury, to najgorzej dobraną postacią jest Jack Lupino. W grze gruby i biały - w filmie szczupły i wysportowany Latynos... Czy twórcy w ogóle porównywali aktorów do postaci z gry? Nie wydaje mi się...

użytkownik usunięty
FatMat

i mial inny tatuaz na mordzie, zapomniales dopisac oraz mial hawajska koszule

użytkownik usunięty
FatMat

Ja nie wiem czy oni coś w ogóle porównywali z czymkolwiek... Dostali gotowy film, wystarczyło by to "ubrać" w aktorów i gotowe. Mało jest gier, które nadają się żeby zrobić na ich podstawie film. Max się nadawał jak najbardziej i jeszcze ten niepowtarzalny klimat... a oni tak to spieprzyli. :(

A mam takie pytanie, czy ktoś zna nazwisko aktora który grał Maxa w grze?? tego co użyczył mu twarzy i był w przerywnikach komiksowych?? Czy może była to postać wymyślona, tzn. namalowali go i stworzyli na potzrebę gry?

FatMat

Dobra już znalazłem:D http://en.wikipedia.org/wiki/Sam_Lake :) Kurcze aż dziwnie się patrzy na tę jego facjatę;D Dlaczego jego nie wzięli do filmu? To by dopiero była atrakcja dla fanów gry:]