5,8 76 tys. ocen
5,8 10 1 75858
4,1 16 krytyków
Max Payne
powrót do forum filmu Max Payne

Tak Knoxville bardziej przypomina najbardziej (według mnie) Maxa.
I dlaczego o nim nie pomyslieli. Btw. fajnie bedzie zobaczyc ekranizacje pierwszej gry ktora sie przeszło jako pierwsza.

arminpolska

Sam wygląd to chyba trochę za mało, nie sądzisz ? Nawet jeżeli ma jakieś umiejętności aktorskie, to nikt nie zatrudniłby go do takiego filmu, już prędzej do komedii.

arminpolska

Bardziej razi mnie Ludacris jako Jim Bravura... Amaury Nolasco jako Lupino... Kate Burton dobrali troche lepiej, ale imho jest za młoda...Dziwny to bedzie film. Obecnosc Ludacrisa napewno zepsuje klimat... Bravura zamiast być starym wyjadaczem, bedzie "bad boyem"... Jakoś mi sie to nie usmiecha

2cogito6

Knoxvilla nie widziałbym tu:/ zaraz by mi stawały przed oczami wygłupy itp,fajnie by pasował do roli głownej Liam Neeson z filmu uprowadzona;]

ocenił(a) film na 5
jank16

Neeson, hm... Fajny typ, ale bardziej podobny do Maxa z drugiej (lepszej!) części. Można by go trochę
podrasować, by i na pierwszą się załapał xF. Zdecydowanie lepszy typ niż Wahlberg...

ocenił(a) film na 5
Raq92

Ale i tak zostaję przy moim typie -> Timothy Gibbs, czyli oryginalny Max !!

arminpolska

chybaś oszalał, największą bolączką gry (mowię o pierwszej częsci) była właśnie twarz maxa, na której jakby przez całą grę miał permanentną obstrukcję.....