PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=234006}
5,8 76 tys. ocen
5,8 10 1 75803
4,0 24 krytyków
Max Payne
powrót do forum filmu Max Payne

Mam jedno jakrze małe pytanie od człowieka, a jakże kolosalne dla ludzkości. czemu do cholery JB gra niger? Stary komisarz był biały od tego zacznijmy

Yomigaeri_Tatsujin

A czemu zamiast przejrzeć to forum, zakładasz kolejny temat z dokładnie tym samym wątkiem ?

użytkownik usunięty
grzegorz_21

... I jeszcze kaleczysz nasz biedny język.

ocenił(a) film na 3

A czemu wogóle odpowiadacie w tym temacie skoro nudzicie i nie macie nic ciekawego do powiedzenia w tej kwestii? Narzekania świata nie zmienią, nikogo poprawnej pisowni nie nauczycie jednym tekstem wystukanym w klawiature.

Pawuloniasty

Oczywiście na forach i czatach od kiedy ważna jest pisownia, co innego pisac ręcznie, a co innego na klawiaturze. Jeśli nie macie nic lepszego do powiedzenia to dzięki, a z tym przeglądaniem fora, nie chciało mi się wszystkiego po kolei przeglądac ok? Pozdr. dla nerwusów

Yomigaeri_Tatsujin

Chciałem dodac, że to ja byłem pierwszy z tym tematem spójrz na daty człeku

Yomigaeri_Tatsujin

Kurde znowu pisze, bo się pomyliłem jednak nie byłem pierwszy.

Yomigaeri_Tatsujin

"Oczywiście na forach i czatach od kiedy ważna jest pisownia"

Odkąd obowiązuje takie coś jak "netykieta".
http://rtfm.killfile.pl/#poprawnie

Yomigaeri_Tatsujin

Nie wiem o co Ci chodzi z tym "nerwusem", to już zapytać się nie można ?

Pawuloniasty

Dlatego, że taki temat już był, a Yomigaeri Tatsujin jest kolejną osobą która go zakłada - sam nawet założyłem temat dotyczący obsadzenia w roli Jima Bravury Ludacrisa. A wystarczyło troszeczkę się wysilić i poszukać, to dużo nie kosztuje.

grzegorz_21

PS: post kieorwany do Pawła G.

ocenił(a) film na 3
Yomigaeri_Tatsujin

Początkowo Bravurę miał zagrać Robert Downey Jr. Odmówił jednak gdyż był zajęty kręceniem "Jaj w Tropikach". Więc wybrali Ludacrisa.