http://www.gry-online.pl/S055.asp?ID=152497
Zobaczcie sobie całą tą galerie jak oceniacie? mi nie przypadły do gustu te fotosy,porównując je np.do 1 części Maxa.wyglądają jak z GTA.Nie ten klimat.
nie wiem, po co zmieniać wizerunek Maxa o.o było dobrze w poprzednich częściach, to teraz dowalili dziadzio Payne'a. daj Bóg, żeby ta gra nie miała silnika GTA 4, bo się zastrzelę.
Tak, Max Payne 3 powstaje na silniku GTA4. W dodatku strzelaniny mają być prowadzone przede wszystkim z wykorzystaniem osłon terenowych. Ciekawe czy wogóle będzie bullet time. Co do filmu - może być. Bez rewelacji, ale i bez tragedi. 6/10
Jak dla mnie to co powstaje to jakaś patologia, a nie kontynuacja klasyki. Max wygląda jak Sam Fisher w świecie z El Matadora, bez mrocznego klimatu NY. Natomiast fabuła jeżeli w ogóle nawiąże do poprzedniej części to tylko w kilku zdaniach-wspomnieniach Maxa, bo wątpię żeby Bravura pożył 12 lat, a Mona tak szybko wyszła z więzienia. Do tej gry podchodzę tylko jako do przeciętnej strzelanki, bo przy takim obrocie sprawy dla mnie seria skończyła się na drugiej części.
A film jest(niestety) warty tyle co MP3. Jeżeli nie ma się nic ciekawego do roboty to można oglądnąć.
Co do Bravury to on nie zginął. W prologu trzeciego rozdziału na ekranie w pokoju strażników widzimy jak go operują, a Max mówi, że musi odciągnąć najemników żeby dać szanse lekarzom. Co do Mony to rzeczywiście zginęła, ale tylko w dwóch najłatwiejszych trybach gry. W najtrudniejszym(chyba zimny trup) Mona przeżywa. Sądzę, że fabuła trójki będzie odnosić się raczej do alternatywnego zakończenia, więc w teorii mogłyby pojawić się obydwie postacie.