5,8 76 tys. ocen
5,8 10 1 75858
4,1 16 krytyków
Max Payne
powrót do forum filmu Max Payne

Może to się wydać śmieszne, ale razi mnie na plakacie odtwórca z dwoma pompkami. Bo przecież każdy wielbiciel Payne'a (Dzień dobry) wie, że "na dwie ręce" używa on tylko beretek, desert eaglów i ingramów ;-)

cezorro

Chciałem wyedytować post, ale widzę, że nie ma takiej opcji:
Co to za ptaszydła w trailerach ? Coś tam było w MP1 o projekcie Valkyria, ale nie kojarzyłem tego z Walkiriami - giercowałem english version, a mój angielski jest na poziomie polskich polityków, czyli dosyć nędzny...

ocenił(a) film na 3
cezorro

Walkirie byly skandynawskimi boginiami, ktore zabieraly dusze wojownikow do nieba. A w grze tak nazywal sie narkotyk, przez ktory zabili mu rodzine etc. Wiec te ptaszyska to pewnie jakies narko wizje. Pozdro

cezorro

Jeżeli Twój angielski nie jest za dobry, możesz zapotrzyć się w "Max Payne-Antologia" w Empiku, gdzie znajdziesz obie części gry w oryginale i po polsku - jedynka w polskiej wersji językowej, a dwójka z napisami.
Zapoznasz się w ten sposób z grą i będziesz wiedział o co kaman :).

użytkownik usunięty
grzegorz_21

Kto powiedział że on będzie z nich strzelał może on je tylko niesie xD.A tak przy okazji to w jedynce nie można było trzymać dwóch desert eagle ,dopiero w max payne 2 :p