5,8 76 tys. ocen
5,8 10 1 75857
4,1 16 krytyków
Max Payne
powrót do forum filmu Max Payne

Mam nadzieje że film będzie tak samo rewelacyjny jak gra.Tylko jestem ciekaw kto będzie Maksem,gdzieś na jakiejś stronie wyczytałem że o role wybierają miedzy Piercem Brosmanem a Melem Gibsonem.Ale raczej nic to nieda poniewarz oby dwaj aktorzy są w podeszłym wieku,ale chciałbym zobaczeć w tej roli Mela Gibsona

ocenił(a) film na 6
karol_ek120

Mark Wahlberg ma grać Payne'a. Szczerze to się trochę boje, że film okaże się klapą...

Nabukadnezar

Po co Wogóle robiął film o Maxsie?;| ze jego historia była rewleką w grze to nie znaczy ze nadaje sie na film. bo jak to brzmi? gliniaz z zemsty za śmierc Zony i Córki sam wytacza zemste zbójcom, i ma jeszcze psy na ogonie... ile razy to juz było( albo troche podobnie) no sory. bedzie strzelanina i tyle bo nie zrobia napewno takie klimatu jak było w grze. nie maja takiego podejscia do filmów ma podstawie gier. ciekawe czy zrobią w filmie te rzuty max w bullet time:P

ocenił(a) film na 5
karol_ek120

Pokochałem Maxa jako 12-latek w 2001 roku.Ta miłość pozostała mi do dzisiaj.Przechodząc z rozdziału do rozdziału tej kultowej gry czułem,że się uzależniam.Uzależniam ,ale nie od strzelania różnymi brońmi,nie od zabijania,nie od bullet-time'u.Uzależniłem się od historii głównego bohatera.Gra posiada jedyny w swoim rodzaju klimat.Teraz producenci,reżyser i aktorzy muszą zrobić tak,aby i film taki był.Według mnie powinni skupić się na tym,że Maxa wrobiono w całe to ''gówno'' niż na zemście głównego bohatera za śmierć córki i żony.