5,8 76 tys. ocen
5,8 10 1 75858
4,1 16 krytyków
Max Payne
powrót do forum filmu Max Payne
bartek5794

Fajnie pasowal w Constantine ogolnie podobny do postaci z gry i byloby tez duze podobienstwo do max payne'a, ewentualnie jeszcze moglby byc David Duchovny.

ocenił(a) film na 7
bartek5794

Masz rację Keanu Reeves do tej roli pasował by idealnie.

Matt_5

jakoś o nim nie myślałem w tej roli ale po głębszym namyśle faktycznie by pasował :) na pewno lepiej niż Wahlberg

ocenił(a) film na 5
bartek5794

Keanu nadaje się prawie tylko do ról w filmach gatunku - "Co jest ku*wa!?" czyli np. Matrix. Więc do roli Maxa'a by nie pasował. Wahlberg - chociaż za nim nie przepadam - wydaje się całkiem ok, oczywiście jeżeli popatrzymy na Maxa'a w 2 części gry. Do Max'a za ch*ja nie podobny ;)

juverm

wlasnie by pasowal bo gral juz podobne role np. costantine, nawet gry sa zrobione w podobnym stylu tylko ze akcja costantine dzieje sie w innym miejscu

ocenił(a) film na 5
bartek5794

Oczywiscie do Max'a z jedynki nie podobny*

bartek5794

napewno lepiej by pasowal jak wahlberg, ogolnie przy wyborze aktora do tej roli powinno sie bardziej kierowac wygladaem, poniewaz rola zapowiada sie na malo ambitna (przynajmniej tak mi sie wydaje) co nie oznacza slabego filmu a reeves jest mistrzem jesli chodzi o takie postacie jak max payne no i wygladem tez pasuje do tej postaci choc moze nie jest az tak podobny

bartek5794

nie zaden Keanu Reeves tylko Matt Damon ;)

t4r

Matt Damon z pewnoscia dobry aktor ale do tej roli nie pasuje z wygladu, a wyglad jest wazny w tego typu rolach, ale moze bylby lepszy od wahleberga, chociaz filmu nie widzialem bo jeszcze go nie ma, a narazie przedstawilem tu aktorow ktorzy podobne role zagrali swietnie badz tez sa podobni do glownego bohatera

bartek5794

Jezli moge sie wtracic do uwarzam iz Sean Penn bylby idealnym Maxem

eternity89

aa i widzial ktos Godzine Zemnsty ?? Prawie jak Max Payne i tam gral Mel Gibson, on tez by sie nadawal tylko juz troche za stary jest

ocenił(a) film na 4
eternity89

Mickey Rourke, on i tylko on! W Max Payne 1 bohater gry miał twarz niemal identyczną jak Mickey Rourke ;]

bartek5794

A co to jakiś Bóg kurwa ze do jkazdego zajebisteho filmu on ma się wbijać???? Dajcie szanse innym!!!! ;/

bartek5794

Odnoszę wrażenie, że ostatnio na tym forum nie ma już innych ciekawszych tematów, nic tylko, kto byłby najlepszy do roli Max'a - a to Mel Gibson, a to Keanu Reeves, a to Christian Bale.
Wybaczcie, ale to się robi już nieco nudne.

grzegorz_21

to po co piszesz....., olej to i nie czytaj

eternity89

Za późno, już przeczytałem, i napisałem ... ale dzięki za radę ;].

bartek5794

Mickey Rourke, zdecydowanie!! Mimika twarzy Mickey'a jest identyczna z postacia Maxa. Czy Wy tego nie widzicie??

adorian17

Nie :P

bartek5794

Mi by tu pasowało najbardziej połączenie Johna McClane i Harrego Callahan'a.

bartek5794

tak samo było z filmem Hitman, że Olyphant nie pasuje i żeby zagrał Statham. Jak się później okazało Olyphant zagrał dobrze nawet bardzo. Wiec poczekajmy aż film wyjdzie. Co do Wahlberga to w.g mnie także dobrze zagrał w choćby shooter. Czas pokarze.

ocenił(a) film na 6
bartek5794

idealnym Maxem bylbym ja , a co !!! juz nawet imie mam takie same.

Max

Ludzie zobaczyli parę razy Reeves'a w czarnym płaszczu i teraz każdy koleś z gun'em w łapie i czarnym płaszczu powinien być zagrany przez Reeves'a bo Reeves grał już "podobne" role (rola Neo od roli Payne'a różni się - delikatnie mówiąc - bardzo ).

Prawda jest taka, że Reeves ma zbyt lalusiowatą aparycję - na filmowego twardziela to on się nie nadaje - za Wahlbergiem też nie przepadam, ale on przynajmniej potrafi przekonująco taką rolę zagrać bo ma do tego warunki fizyczne - Reeves tylko wtedy kiedy w scenariuszu są ponadludzkie zdolności i moce nadprzyrodzone ;P

faello

Nikt nie pisze ze rola Neo jest podobna do maxa, ale raczej rola w costantine, uwazam ze mozna te role ze soba kojarzyc, poniewaz gry, mimo innej fabuly, mogly sie niektorym wydawac podobne, ze mna osobiscie bylo tak samo. A lalusiowatej aparycji to on nie ma i nadaje sie na postac filmowego twardziela, przynajmniej tam gdziee gral twardzieli zrobil to conamniej dobrze.

ocenił(a) film na 5
wojtek_maly

Uważam, że Ireneusz Grzegorczyk by się nadał idealnie :(

Kwic

Robisz sobie jaja, czy na poważnie piszesz?

ocenił(a) film na 5
bartek5794

Keanu Reeves pasuje do kazdej roli ;) ;] ;]

doroti

przecież to oczywiste że najlepszy byłby Chuck Noris :)

ocenił(a) film na 7
kris314

co to za roznica ze nie jest podobny, przeciez nie musi wygladac jak ten z gry, byle by dobrze zagrał tą postac

ocenił(a) film na 3
bartek5794

Bale Wahelberg wogóle mi nie pasuje do roli Maxa. Nawet do niego nie jest podobny. Lepszy byłby Keanu. No ale nie osądzam bo filmiku jeszcze niewidziałam:P