5,8 76 tys. ocen
5,8 10 1 75858
4,1 16 krytyków
Max Payne
powrót do forum filmu Max Payne

O nie!

ocenił(a) film na 1

Cytat z filmwebu: 'Według Moore'a przemoc w "Paynie" jest na poziomie tej z "Mrocznego rycerza". Reżyser twierdzi, że MPAA, przyznając filmowi o Batmanie PG-13, "zrobiła dobrze" wytwórni Warner Bros. Gdyby obraz Christophera Nolana otrzymał wyższą kategorię wiekową, nie miałby szans na zarobienie tak oszałamiającej kwoty pieniędzy.'

Moje nadzieje rozpuszczają się jak lód w lecie... Szkoda...max payne ma wielki potencjał...

janko_bzykant_

Wybacz kolego, ale żeby myśleć, że z jakiegokolwiek filmu Foxa wyjdzie cokolwiek, to trzeba być naprawdę mocnej wiary... Ja już na wstępie spisałem ten film na straty, bo zapowiadało się od początku, że będzie PG-13 (np. oświadczenie mówiące o tym, że owej walkirii [przynajmniej w postaci narkotyków] nie będzie).

ocenił(a) film na 1
Albertino

Jakiego Foxa? Chodzi i o wytwórnie? Bo ja wiem...zbytnio nie zwracam uwagę jeśli chodzi o ten aspekt filmów...chociaż...teraz przejrzałem ostatnie filmy Foxa...no i tandeta. Jest kilka wyjątków, ale ogólnie tworzy się teraz papkę dla mas...więc to nie tylko wina Foxa.

A do Payne' a mam jeszcze trochę nadziei - bo to jedna z moich ulubionych gier była - genialna fabuła.

ocenił(a) film na 1
janko_bzykant_

obejrzalem new trailera i zapowiada sie lepiej, aczkolwiek sądze ze bedzie malo akcji, a nawet jak bedzie duzo to tylko strzelania a nie zabijania

ocenił(a) film na 1
szadok44

Na wszystkich Bogów Olimpu...ograniczenie wiekowe PG-13 jest już
pewne...dramat...ale wciąż mam nadzieję...

janko_bzykant_

hmmm... ja się filmem nie interesowałem żeby zrobić sobie miłą niespodziankę oglądając go przy zupełnej nieświadomości co mnie czeka.
Ale nie powstrzymałem się przed obejrzeniem trajlera... ku*** ja już utraciłem nadzieję;/
Te przerośnięte kruki mnie przerażają i to nie dlatego że są straszne...;/

ocenił(a) film na 1
Venerable

Te 'kruki' to jak mniemam valkirie. Pewnie maxio będzie je widział jak
go nafaszerują narkotykami - o to tu chodzi pewnie...dlatego jeste
wstanie to przeboleć...ale PG-13...dramat...zwiastuny ogólnie są nie
najlepsze...ale jeszcze mam troszkę nadzieji...

janko_bzykant_

ktoś tam trochę wyżej pisał że rzekomo narkotyki nie wystąpią, więc nie wiem o co może się fabuła w takim razie rozchodzić. mam tylko wielką nadzieję że nie zrobią z tego filmu fantastycznego i te straszydła zbyt często się pojawiać nie będą. mi się max podobał ze względu na przerażający realizm (pomijając zwolniony czas i tonę arsenału za pazuchą;P) i może levele z koszmarami po naszprycowaniu były wkurzające ale czasem się nawet bałem ;P i nie chciałbym żeby je zastąpili tym czarnym latającym czymś ;)

ocenił(a) film na 1
Venerable

Co prawda to prawda...wydaje mi się, że max payne (film) będzie nadawał
się do spuszczenia w kiblu. Ale nadal mam nadzieję...co do The Dark
Knight też miałem nadzieję...ale się bardzo rozczarowałem

ocenił(a) film na 3
janko_bzykant_

Obstawiam że ten film będzie gniotem jedyna na co teraz czekam to gra Max Payne 3.