Cytat z filmwebu: 'Według Moore'a przemoc w "Paynie" jest na poziomie tej z "Mrocznego rycerza". Reżyser twierdzi, że MPAA, przyznając filmowi o Batmanie PG-13, "zrobiła dobrze" wytwórni Warner Bros. Gdyby obraz Christophera Nolana otrzymał wyższą kategorię wiekową, nie miałby szans na zarobienie tak oszałamiającej kwoty pieniędzy.'
Moje nadzieje rozpuszczają się jak lód w lecie... Szkoda...max payne ma wielki potencjał...
Wybacz kolego, ale żeby myśleć, że z jakiegokolwiek filmu Foxa wyjdzie cokolwiek, to trzeba być naprawdę mocnej wiary... Ja już na wstępie spisałem ten film na straty, bo zapowiadało się od początku, że będzie PG-13 (np. oświadczenie mówiące o tym, że owej walkirii [przynajmniej w postaci narkotyków] nie będzie).
Jakiego Foxa? Chodzi i o wytwórnie? Bo ja wiem...zbytnio nie zwracam uwagę jeśli chodzi o ten aspekt filmów...chociaż...teraz przejrzałem ostatnie filmy Foxa...no i tandeta. Jest kilka wyjątków, ale ogólnie tworzy się teraz papkę dla mas...więc to nie tylko wina Foxa.
A do Payne' a mam jeszcze trochę nadziei - bo to jedna z moich ulubionych gier była - genialna fabuła.
obejrzalem new trailera i zapowiada sie lepiej, aczkolwiek sądze ze bedzie malo akcji, a nawet jak bedzie duzo to tylko strzelania a nie zabijania
Na wszystkich Bogów Olimpu...ograniczenie wiekowe PG-13 jest już
pewne...dramat...ale wciąż mam nadzieję...
hmmm... ja się filmem nie interesowałem żeby zrobić sobie miłą niespodziankę oglądając go przy zupełnej nieświadomości co mnie czeka.
Ale nie powstrzymałem się przed obejrzeniem trajlera... ku*** ja już utraciłem nadzieję;/
Te przerośnięte kruki mnie przerażają i to nie dlatego że są straszne...;/
Te 'kruki' to jak mniemam valkirie. Pewnie maxio będzie je widział jak
go nafaszerują narkotykami - o to tu chodzi pewnie...dlatego jeste
wstanie to przeboleć...ale PG-13...dramat...zwiastuny ogólnie są nie
najlepsze...ale jeszcze mam troszkę nadzieji...
ktoś tam trochę wyżej pisał że rzekomo narkotyki nie wystąpią, więc nie wiem o co może się fabuła w takim razie rozchodzić. mam tylko wielką nadzieję że nie zrobią z tego filmu fantastycznego i te straszydła zbyt często się pojawiać nie będą. mi się max podobał ze względu na przerażający realizm (pomijając zwolniony czas i tonę arsenału za pazuchą;P) i może levele z koszmarami po naszprycowaniu były wkurzające ale czasem się nawet bałem ;P i nie chciałbym żeby je zastąpili tym czarnym latającym czymś ;)
Co prawda to prawda...wydaje mi się, że max payne (film) będzie nadawał
się do spuszczenia w kiblu. Ale nadal mam nadzieję...co do The Dark
Knight też miałem nadzieję...ale się bardzo rozczarowałem