5,8 76 tys. ocen
5,8 10 1 75857
4,1 16 krytyków
Max Payne
powrót do forum filmu Max Payne

Podsumowanie

ocenił(a) film na 2

Podsumowanie filmu Max Payne

PLUSY:

W końcu film na podstawie jednej z najlepszych gier komputerowych świata
Wspaniale efekty
klimat
Nowe postacie
Film na adaptacji 2 czesci gry

MINUSY:
Beznadziejni aktorzy
Brak waznych postaci min.Vladimir Lem,Alfered Woden,
Brak waznych wydarzen
Demony
Troche krotki jak na 2 czesci gry
Film od 13 lat a gra od 18 ............

A wiec film strasznie przerobiony zenada ale i tak fani gry powinni isc do kina ja na przyklad ide. JUZ DZIS :D

ocenił(a) film na 1
Kolan9

Moje podsumowanie:

PLUSY - brak
Minusy - wszystko: nowe postacie, zmiana tych co były w grze, fabuła, brak klimatu, beznadziejne aktorstwo, kategoria wiekowa.

Nawet fani nie powinni iść na ten film. Osobiście uważam, że się do nich zaliczam, byłem na pokazie przedpremierowym za który (na szczęście nie zapłaciłem) i szkoda, że twórcy tyle zarobią bo to jeden z najgorszych filmów jakie widziałem

ocenił(a) film na 2
Kain

w sumie jedyny plus ze wogole jest ten film :d tez wiem ze film to bedzie porazka ide na film o 20:00 i zobacze

ocenił(a) film na 2
Kolan9

Powiem tak klimat moze jeszcze byc efekty to te jakies ujecia i tyle

A!!!!!!!!! zopomnialem dodac ze akcja gry i filmu ma dziac sie w Nowym Jorku .......................... A FILM NAKRECONO W MIESCIE O NAZWIE HAMILTON

Kolan9

Może napisze coś dziwnego ale... Mark Wahlberg jako Max Payne bardzo mi się spodobał. Film nie jest jakiś rewelacyjny, aktorzy mi się nie podobali a wątek "Byłem wspólnikiem twojego ojca a teraz cie zabije" był juz np. w Iron Man-ie.
Jako że w gre nie grałam to nie będe filmu z nią porównywać. I tyle.

ocenił(a) film na 1
Brubaker

Myślę, że właśnie dlatego, że nie grałaś w grę, nie jesteś załamana poziomem filmu

Kain

Bardzo możliwe... Ale sam fakt że Max chodzi ciągle wściekły i załamany starczył by film mi się spodobał....

Kolan9

Film jest nakręcony na podstawie komiksu a nie gry.
Demony to nic innego jak wytwór podświadomości Max'a.

ocenił(a) film na 4
dbtommy

Jakiego komiksu?

grzegorz_021

Chyba tego który jest w grze . . .