5,8 76 tys. ocen
5,8 10 1 75857
4,1 16 krytyków
Max Payne
powrót do forum filmu Max Payne

dOKŁADNIE TAK POWINNI ZROBIĆ MAXA, A NIE ROBIĆ Z NIEGO KOMERCYJNE GÓWNO!!!!!!!!!!! ZOBACZCIE NIEDOŚCIGNIONY WZÓR DLA MAXA http://pl.youtube.com/watch?v=wkxLWWiz5O8&feature=relate...

ocenił(a) film na 4
kubenson

wlasnei tak powinien wygladac poprzedni Punisher, brakowalo mu brutalnosci..1 to bylo dopiero komercyjne gowno!! o payne'a sie nie martwie wiem ze bedzie dobry

ocenił(a) film na 3
harom

Dobrze ze tak nie bedzie wygladał bo gra tez tak nie wygladała... dajcie spokoj z sieczka bo naprawde w filmie musi byc tez fabuła Max bedzie o wiele lepszy od Punishera war zone.

Cziken

ChodzI tutaj o wygląd wizualny filmu!!!!!!!!!

Koncepcja niech by sobie została taka jaka jest - z latającymi aniołkami i czarnym Bravurą lol, ale poziom i kunszt scen walki powinien opierać się własnie na Punisher War Zone!!!!!

ocenił(a) film na 3
kubenson

A w grze rzeczywiscie sceny walki byly mega brutalne... "kunszt scen walki" tym mnie dobiłeś kunszt scen walki to masz w filmach z Brucem Lee które ci polecam :)

Nie wiem jak jest za granica ale w Polsce dzieci moga sobie wejsc na film dla doroslych pozniej na oglądają sie sieczki typu Punisher war zone i maja sieczkę w głowie.

Cziken

"kunszt sc en walki" lol, czepiacie się "efekty scen waliki połączone z realistyczną brutalnością" może być :D

A i tak sie cały czas upieram, że pozbawiając "Max Payne'a" brutalności producenci zrobili z tego projektu "filmowego ełnucha".

kubenson

zgadzam sie

ocenił(a) film na 8
kubenson

Na szczęście tak nie wygląda. Bo nie każdy lubi filmy w stylu Rambo i kolesi wieszających się na żyrandolach.

nail55

No właśnie Max Payne to nie ma być sieczka jak w nędznych horrorach, ale nie ma też być zwykłym filmem sensacyjnym. Jaki jest? Się okaże.

ocenił(a) film na 4
Shadow_4

ale wy jestescie przewrazliwieni co do brutalnosci;) Punisher powinien tak wygladac bo byl z zalozenia brutalny a jak brutalny nie znaczy ze glupi i niemajacy dobrej fabuly-przeciwnie w takich filmach wlasnie jest wskazany.Co wy chcecie z Payne'a zrobic kreskowke? Brutalne podziemie przestepcze brutalnosc dodalaby napewno realizmu. Jednak tu go zabraknie z powodu checi nachapania sie tworcow oczywiscie. Coz...tak to jest dlatego wole niskobudzetowe kino

ocenił(a) film na 4
harom

z reszta nie ma co gadac nie widzialem wiec nie wiem;p tak tylko apropo

harom

Film może być ale za dużo pierdolete za mało akcji.

kuczynek

hahahahah
co
to
jest
"pierdolete"

kubenson

mam nadzieje ze nie zrobia z tego filmu fantasy ze sie bedzie zmagal z demonami z innego swiata, bo to troche juz nie max payne... jedyne co tam bylo powiazane z diablem to to ze ten szefo mafii byl jebniety i przecpany i sekte mial wlasna.

ocenił(a) film na 3
Kusy_

Co to nie bedzie.. zobczymy w weekend:) , a takw ogole sam jestem trochę zawiedziony tym ze pg-13 wkroczyło do akcji, moze wersja dvd uratuje sytuacje.. takie czasy wiecej w kinie małotatów nie oszukujmy sie. I nie wszędzie jest jak w Polsce ze dzieci mogą wchodzic na filmy dla dorosłych.

Cziken

Przeszedłem obie części gry "Max Payne" i polemizowałbym, czy były one rzeczywiście aż tak brutalne. Z resztą to bezsens robić z Maxa zwykłą napierdalankę w stylu bezmózgiego Punishera, w którym chodzi tylko i wyłącznie o to.
Z resztą co ma brutalność do komercji - i tak każde dziecko, które będzie chciało wejść i tak wejdzie.

Pawel_eS

Po pierwsze - nikt nie mówi o robienia z Maxa bezsensownej nawalanki w sytlu Punishera (którą zreszta nie jest), a po drugie - dziecko jak chce, to może sobie wejść na strone z laskami w necie a nie do kina - zastanów sie co mówisz a nie pier**l głupoty.

kubenson

Do kina też wejdzie bo to żaden problem a śmieszne ograniczenia wiekowe zdają się na nic. Prawde mówiąc to kategoria wiekowa od 18 lat przyciąga dzieciaki i do tego jest kompletnie nie przestrzegana.

ocenił(a) film na 3
Shadow_4

Gdyby przestrzegali to taka banda jaka reprezentuje kubenson by takie brutalne filmy mogla tylko ogladac na monitorku swojego pc. :)
Jelsli rodzicie nie pilnuja to sobie latasz po stronach z golymi laskami, wiec nie wyjezdzaj mi tu z wejsciem do kina od 18 lat,
Szkoda ze tego nikt nie pilnuje bardzo szkoda.

Cziken

raczej tak powienien wyglądac Max Payne http://pl.youtube.com/watch?v=E2KQIfsAL68 ...

Malakay

a nie bo tak http://pl.youtube.com/watch?v=oh7s32XRScQ

Malakay

@Malakay to nie ta gra :D Choć też w niej są fajne zwolnienia hehe

ocenił(a) film na 3
Mr_Anderson

John Woo by sie nadawał zeby to nakrecic ;) bylo by cos:D ale nie nakrecil

Cziken

w sumie gra Max czerpała garściami z Johna Woo .. ale zobaczcie to, inna żółtkowa wariacja na temat Maxa i chyba jeden z najlepszych filmów jakie widziałem, .. narkotyczna świetna jazda w rytmach trip hop, http://pl.youtube.com/watch?v=LpfXGxrOMJc

synku, ześ się obudził ,... ahaha