Zniechęcony negatywnymi opiniami postanowiłem sam się przekonać co to będzie za gniot i.. nie żałuję że oglądałem.
[Na początek przyznaję że gra należy do moich ulubionych kilka razy ją przeszedłem itp. nie chce się rozpisywać dla mnie klasyk.]
Aktorzy.. Z doborem Maxa trafili średnio Mark Wahlberg specjalista od kinowych katastrof, nie przekonał mnie nie można grać na 3,4 minach całego filmu! Amaury Nolasco wzbudził uśmiech przecież to sucre on nie może grać czarnego charakteru.. i niespodzianka udana rola,
Mila Kunis to jedna z moich ulubionych aktorek, zagrała dobrze ale jak ja widzę to tylko role komediowe, Jackie i różowe lata.
Klimat przesadzony z jazdami po ćpaniu, na początku mnie to irytowało z czasem przywykłem.
Fabuła nieco mnie zawiodła bo była zbyt przewidywalna no ale i tak wiadomo było o co biega jak ktoś zna grę.[chodź odbiega od fabuły z gry]
Na koniec muszę przyznać że film całkiem niezły broni się szczególnie efektami dlatego zdziwiło mnie że wszyscy tak najeżdżają, może to nie cudo ale -6/10 się należy.Mimo wszystko za mało jak dla fana gry.