5,8 76 tys. ocen
5,8 10 1 75858
4,1 16 krytyków
Max Payne
powrót do forum filmu Max Payne

gierkowicze :)

ocenił(a) film na 9

Film jest całkiem niezły, mi pasuje dla sensacyjnej rozrywki i na pewno lepszy niż "doom", bo to jest dopiero szmira. Niewiele wspólnego ma to z gierą i dobrze, bo kolejnego matrixa chyba nie trzeba (a giera to był klon matrixa). Mi się podoba i ogląda się przyjemnie. Polecam dla dobrej rozrywki, a dzieci niech sobie piszą bzdety :D Nie ma to jak sobie skrytykować, bo coś mi nie pasuje, grałem w grę i mam 15 lat :D Niech się małolaty wyżyją, gdzieś muszą w końcu :)

ocenił(a) film na 4
kyloss1

Małolatem, to jesteś tutaj Ty, a grę z Matrixem łączy, tylko Bullet Time i na tym kończą się podobieństwa.

A że film Ci się podoba, to mnie nawet nie dziwi, bo do takiej grupy wiekowej ta szmira jest skierowana.

ocenił(a) film na 9
grzegorz_021

Przepraszam chłopcze, ale mam 37 lat więc chyba trafiłeś kulą w płot :)

ocenił(a) film na 4
kyloss1

Rzeczywiście, myślałem, że napisałeś, że masz 15 lat, mój błąd.

ocenił(a) film na 4
kyloss1

To teraz tym bardziej dziwię się, dlaczego podoba Ci się ten film. Ja czekałem na niego, praktycznie od momentu kiedy ukazała się gra, i bardzo się rozczarowałem - głównie przez fabułę i aktorstwo (może poza B. Bridgesem).

ocenił(a) film na 9
grzegorz_021

Ja nie czekałem, obejrzałem i jak dla mnie film jest przyjemny jako film akcji. Grałem w grę (chyba dwie były) i obawiałem się, że to będzie jakaś przeróbka gry na film, na szczęście tak nie jest. Nie mówię, że film jest jakiś rewelacyjny, po prostu przyjemne kino akcji i mi się podoba w tym stylu. Cóż mogę więcej dodać, obejrzeć wg mnie warto, bo to nie jest jakiś syf. Takie mam zdanie i nikt nie musi się ze mną zgadzać, z tego już wyrosłem :)

ocenił(a) film na 8
kyloss1

Nie patrząc na gre film świetny. Świetna kreacja Wahlberga i klimat powala.
Owszem z grą nie idzie w parze, ale oddzilenie patrząc kawałek solidnego kina.
Pzdr