Niech ktoś mi wytłumaczy co w tym filmie robi ten karzełek bez charakteru!
Postać Maxa odwzorowaną na grze powinien grać wysoki szczupły brunet, o mało wyrazistym ale charakterystycznym wyrazie twarzy!
A ten koleś to jakaś prowokacja, poszedł bym chętnie na ten film ponieważ uwielbiałem klimat gry, ale po tym co zobaczyłem to żenada, może sięto komuś podobać lub nie ale ten aktor to jakaś prowokacja
Proponuję najpierw wrócić do podstawówki, pouczyć się trochę języka polskiego, po czym wrócić i pisać komentarze. Albo pójść na łatwiznę i w ogóle ich nie pisać. Albo kupić sobie baseballa i palnąć się nim w łeb.
Choose your destiny.
Pytanie do założyciela tematu-co to jest sięto? Może mam ubogi zasób słownictwa albo coś....ale o sięto jeszcze nie słyszałem
Masło maślane Michałek lubi
"o mało wyrazistym ale charakterystycznym wyrazie twarzy!"
Nie mnie to najbardziej rozwaliła ,,PORASZKA,,. Do założyciela tematu: wracaj bucu do wieczorynki jeśli nie doceniasz tego aktora.
Zwrot "o mało wyrazistym ale charakterystycznym wyrazie twarzy!" raczej podpada pod OKSYMORON.
'Masło maślane' stosuje się w sytuacji gdy napiszemy: przykładowy przykład, zboczony zboczeniec, czy też bardzo popularna oczywista oczywistość.
Albo powszechne wyrażenie "oparte na faktach autentycznych" czy jeszcze ciekawsze "cofnąć się do tyłu".