5,8 76 tys. ocen
5,8 10 1 75858
4,1 16 krytyków
Max Payne
powrót do forum filmu Max Payne

warto? czy moze lepiej poczekac na wersje unrated na dvd? mam nadzieje, ze takowa bedzie.

ocenił(a) film na 4
ender140

Jeśli jesteś fanem gry, to raczej warto.
Jeśli nie to DVD ma szanse być lepsze niż, to co można obejrzeć w kinie.

ocenił(a) film na 6
ender140

zdecydowanie warto, takie wrażenia jakie gwarantuje kino dvd ci nie zapewni,
wielki ekran i niezłe efekty narkotykowych wizji to na mnie zrobiło wrażenie:)

ocenił(a) film na 4
aneczkat

To zależy jakie kto ma kino domowe :)
Generalnie też zawsze polecam wyjście do kina, ale akurat w tym filmie nie było niczego co jakoś bardzo robiłoby wrażenie na wielkim ekranie. Efekty narkotykowych wizji również nie powaliły mnie na kolana i moim zdaniem niewiele stracą, jeśli będą oglądane na mniejszym ekranie. Natomiast wersja rozszerzona o kategorii R (o ile taka wyjdzie) pewnie będzie miała do zaoferowania kilka smaczków, których wyraźnie brakuje w wersji kinowej.

sperzdechly

To co ma wyjśc na DVD to według reżysera jakaś specjalna wersja dla graczy.Coś mi się zdaje film w nowej wersji będzie miał charakter narratorski w całości(bo z tego co wiem to w wersji podstawowej narrator czyli Max jest tylko na początku i końcu) Nie nastawiajcie się na mocną wersję dla dorosłych bo film od początku był kręcony w PG-13. Co najwyżej dodadzą kilka nic nie znaczących scen(podobnie jak w Hitmanie)

korona1989

"Co najwyżej dodadzą kilka nic nie znaczących scen(podobnie jak w Hitmanie)"

może i nie znaczących fabularnie, za to dodających o wiele lepszego efektu

LiMiTED_UNCUT

Hmmm... ja gry nie znam, ale wybrałam się na przedpremierowy pokaz filmu. Myślę, że dla samych efektów specjalnych i historii warto obejrzeć :)

ocenił(a) film na 1
ender140

Nie warto. To coś to gówno jakiego dawno w kinach nie widziałem, a wierz mi widziałem dużo słabych filmów.

ocenił(a) film na 1
Ichthys

NIE WARTO!!! Nawet jeśli jesteś fanem gry - nie idź! Będziesz strasznie wkurzony że wydałeś forsę na takiego gniota. Ja na szczęście nie musiałem nic wydawać