warto? czy moze lepiej poczekac na wersje unrated na dvd? mam nadzieje, ze takowa bedzie.
Jeśli jesteś fanem gry, to raczej warto.
Jeśli nie to DVD ma szanse być lepsze niż, to co można obejrzeć w kinie.
zdecydowanie warto, takie wrażenia jakie gwarantuje kino dvd ci nie zapewni,
wielki ekran i niezłe efekty narkotykowych wizji to na mnie zrobiło wrażenie:)
To zależy jakie kto ma kino domowe :)
Generalnie też zawsze polecam wyjście do kina, ale akurat w tym filmie nie było niczego co jakoś bardzo robiłoby wrażenie na wielkim ekranie. Efekty narkotykowych wizji również nie powaliły mnie na kolana i moim zdaniem niewiele stracą, jeśli będą oglądane na mniejszym ekranie. Natomiast wersja rozszerzona o kategorii R (o ile taka wyjdzie) pewnie będzie miała do zaoferowania kilka smaczków, których wyraźnie brakuje w wersji kinowej.
To co ma wyjśc na DVD to według reżysera jakaś specjalna wersja dla graczy.Coś mi się zdaje film w nowej wersji będzie miał charakter narratorski w całości(bo z tego co wiem to w wersji podstawowej narrator czyli Max jest tylko na początku i końcu) Nie nastawiajcie się na mocną wersję dla dorosłych bo film od początku był kręcony w PG-13. Co najwyżej dodadzą kilka nic nie znaczących scen(podobnie jak w Hitmanie)
"Co najwyżej dodadzą kilka nic nie znaczących scen(podobnie jak w Hitmanie)"
może i nie znaczących fabularnie, za to dodających o wiele lepszego efektu
Hmmm... ja gry nie znam, ale wybrałam się na przedpremierowy pokaz filmu. Myślę, że dla samych efektów specjalnych i historii warto obejrzeć :)
Nie warto. To coś to gówno jakiego dawno w kinach nie widziałem, a wierz mi widziałem dużo słabych filmów.