5,8 76 tys. ocen
5,8 10 1 75858
4,1 16 krytyków
Max Payne
powrót do forum filmu Max Payne

tez myśle ze szajs gorszy od dark night, zero pomysłu na film, ogladajac go człowiek sie uwstecznia. Nic tylko idiote z widzia robia wciskajac chłam.

ocenił(a) film na 8

jak the dark knight byl slaby to wez sie lepiej juz nie odzywaj. mozna powiedziec ze ci sie film nie podobal a nie ze byl slaby bo krytykiem nie jestes a juz tym bardziej sie na filmach nie znasz. co do max payne'a to film nie najgorszy. w gre gralem dawno i juz nie pamietach wszystkich szczegolow ani tego czy tam byly nawet te anioly czy nie ale w filmie sie dobrze prezentuja. jedyna rzecz ktorej nie lubie i ktora mi przeszkadzala najbardziej ze az sie denerwowalem to jak goscie latali tam po trafieniu z shotguna. komplenty debilizm i brak realizmu. nie widze nawet wytlumaczenia ze w grze bylo tak samo bo i tak film nie trzyma sie gry. rowniez wtedy kiedy max uciekal a caly oddzial policji strzelal do niego z karabinow maszynowych. juz myslalem ze wcale nie dostanie ale dostal raz chociaz i tak powinna z niego wyjsc sieczka. ogolnie to nie mozna porownywac filmow do gier bo to zupelnie co innego bo na potrzeby filmu kilka postaci i rol musialo zostac zmienione. wymagajacy dla takich filmow nie jestem wiec 7/10 ale z tym batmanem koles to zes niezle walnal ;)