Serię uwielbiam, przeczytałam trzy tomy w jakieś 4 dni. Filmu nie oglądałam, ale boję się zawodu (nie jestem w stanie oglądać, jak moja ukochana książka jest bezczeszczona). Warto obejrzeć?
Pokrywać się nawet pokrywa, ale mały budżet widać gołym okiem :c troche rozczarowanie jak dla mnie, ale może jestem wybredna
Spokojnie się da, jeśli lubi się czytać i robi się to szybko, a książka wciąga i nie da się od niej oderwać, to jest to jak najbardziej wykonalne.
W 4 klasie podstawówki potrafiłem przejechać 220 stron w jeden wieczór, mając cały dzień spokojnie można przerobić i 400 stron znajdując czas na jedzenie, picie, prysznic.
Nie oglądaj :( Też jestem wielką fanką książek, a ten "twór" znudził mi się już po piątek minucie :( Mały budżet, słabo dobrani aktorzy, a i charaktery postaci słabo trzymają się z tymi, które znamy z książek. Max skacze wszystkim do gardeł, Kieł szczerzy się do niej jak rasowy playboy (no sorry ale coś tu nie gra xD), Kuks na początku filmu rozważała olanie stada i wybranie się do NY po jakąś mega modną kurtkę. Gazik, Angela i Jeb nawet spoko, ale to za mało by pociągnąć cały film :(