Nie pisze się oglądnij tylko obejrzyj - skoro już mowa o beznadziei. Dobry film, nie tak dobry jak poprzednie Eastwooda- lecz na poziomie. Nie podobał się pewnie, bo zbyt mało wybuchów? Taki temat. Ma klimat i trzyma poziom.
"Jak chcesz drogi widzu możesz mi nie wierzyć, sam oglądnij, zaśnij... Dobranoc"
"Boże ale gniot.. popieram przedmówce, sen albo melancholia von triera"
Opinie godne ignorantow...
Może film schematyczny, ale mimo wszystko wciągający i warty obejrzenia. ... i jakoś wcale nie zabierało mi się na sen. Co prawda spodziewałam się kompletnie co innego po tym filmie, ale po zobaczeniu kilku filmów w reżyserii Eastwood'a nauczyłam się, że jest on trochę nieprzewidywalnym reżyserem. Dobry film jak nie spodziewa się po nim nie wiadomo czego, a niestety coraz więcej ludzi doszukuje się w filmach Bóg wie czego, a to tylko filmy ;-)
wciskanie ludziom którzy przeżyli jakąś traumę typu śmierć bliskiej osoby że istnieją jakieś duchy i można sobie z nimi pogadać, to jest promocja głupoty i skrajnego chamstwa, dlatego żałuje ze filmowi 1 nie dałem, jak ja słyszę wróżbiarstwo, wizje, parapsychologia, i tego typu bzdury to krew mnie zalewa bo te patafiany żerują na krzywdzie ludzkiej, szkoda że Matt Damon zagrał w filmie promującym takie ściemy, teraz to po tym filmie masa ludzi będzie się dawać nabierać jakimś tam Medium i Uzdrowicielom, w większości wszyscy ci uzdrowiciele i media to sprytni manipulanci żerujący na krzywdzie ludzkiej, koniec kropka, 2 zasłużona jak nic
Tyle dziecino, że duchy są faktem i gdyby nie zjawiska paranormalne i mediumiści nic by nie było. Świadomość rzecz nabyta NIE ginie zgodnie z prawami natury. I duch6 są faktem. Przykro mi.
i są o wiele ciekawsze filmy podejmujące tematykę np śmierci, polecam film "Keith" film autentyczny i mądry