PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=464231}
5,5 18 tys. ocen
5,5 10 1 17504
4,9 9 krytyków
Megan Is Missing
powrót do forum filmu Megan Is Missing

Czy ja właśnie obejrzałem ocenzurowaną wersję?

Brakuje mi sceny z użyciem dyb (dybów?), jest jedynie kiepskiej jakości gwałt, ani słowa o stronie internetowej dla zwyroli i ogólnie bardzo mało chorych scen.

Mam wrażenie, że brakuje z 20 minut, na szczęście była beczka :3

ocenił(a) film na 7
Warborn

w mojej wersji strona jest wspomniana jako strona dla fetyszystów i pokazane są dwa zdjęcia Megan - to chyba o tym myślisz pisząc 'dyby'

krysza2

Dokładnie o to chodziło, w filmie tego nie mam, może ktoś sam sobie wyciął, bo nie wyrobił. Brakujące fragmenty przejrzałem na innej kopii.

ocenił(a) film na 7
Warborn

ciekawe..

Warborn

Wypowiedzi tego typu szokują mnie chyba bardziej niż sam film.

masquerade__

Szkoda słów. "Na szczęście była beczka"- nie wiem o co chodzi z tą beczką, wiem że było to coś bardzo złego, ale jak można cieszyć się, że się widziało? "Kiepskiej jakości gwałt"- Ty masz na pewno wszystko równo poukładane?!

wiskas92

eeee? że jak?

masquerade__

Sorry, znów zrobiłam pod złym miejscem odpowiedź. Naturalnie kierowałam te słowa do Warborna.

wiskas92

beczka była straszna już przeczuwałam ze nie bez powodow ja pokazuja... i ogolnie wolłabym obejrzec wersje z cenzura, to bylo nie na moje nerwy

masquerade__

Boże, dokładnie.

Warborn

Ja pie....rdolę, jak można w ogóle mówić o scenie gwałtu jako o czymś "kiepskiej jakości" ?????????????? rzygać mi się chce, jak czytam coś takiego. Życzę Ci śmieciu kiedyś przeżyć gwałt o jakości spełniającej Twoje oczekiwania!!!

iwonka_sl

Nie unoś się, szkoda nerwów. Sama widzisz, że to jeden z takich, jak to określił, "zwyroli", bo nie wierzę, że adres strony potrzebny mu do pracy licencjackiej. Ja nie życzę mu, żeby przeżył gwałt na własnej skórze, ale może kiedyś będzie miał córkę, która w wieku nastu lat zacznie korzystać z internetu. Wtedy sobie co nieco przemyśli.