Mega wąż, jak sam tytuł wskazuje, ten film jest mega-długi jak wąż, mega-ciekawy jak anatomia węża, oraz mega-śmieszny jak wąż próbujący nawlec nitkę na igłę xD
Jedynie Megalodon przerasta mega poziom tego bliżej nieznanego mega dzieła.
Wszystkich zainteresowanych dodatkową dawką kina klasy Z zapraszamy na mega wyjątkowy seans w Tv4, już w mega czwartek 14.03 o 20!
Wąż był w słoiku, gość go zwinął z indiańskiego sklepu mimo że sprzedawca mu nie chciał sprzedać, nie wiem po co mu był, ale postawili go na stole i natychmiast stłukli słoik. Po przełożeniu węża do pudełka na kanapki, w nocy zjadł on kotka, cały kurnik kur oraz kciuka babci i urósł.
On go chyba nie zwinął... Sprzedawca mu go dał, takie przynajmniej wrażenie odniosłem...
Nie, mówił że mu go nie sprzeda, a potem zadzwonił telefon i poszedł odebrać, a gość zostawił kasę i uciekł ze słoikiem :)
Anteka .. moze Apteka
http://www.we-dwoje.pl/apteka;;rogowska;42;wroclaw,ap,684.html
Oj tam Oj tam. Nie dawno był blisko plaży... Nie daleko pada USS IOWA od festynu.
A,właśnie - skoro już obejrzałeś "Ostatnie dni planety Ziemia",możesz już skorzystać z mojego brudnopisu :)
Te Indiańskie legendy są bardzo liberalne, wystarczy być w jakiejś 1/256 Indianinem, czyli pewnie każdy jest i już można wypełniać indiańskie przeznaczenia! :D