Mega wąż, jak sam tytuł wskazuje, ten film jest mega-długi jak wąż, mega-ciekawy jak anatomia węża, oraz mega-śmieszny jak wąż próbujący nawlec nitkę na igłę xD
Jedynie Megalodon przerasta mega poziom tego bliżej nieznanego mega dzieła.
Wszystkich zainteresowanych dodatkową dawką kina klasy Z zapraszamy na mega wyjątkowy seans w Tv4, już w mega czwartek 14.03 o 20!
Widziałem zajawkę w tv4
Nie wolno go karmić- kuzwa toż to zerżnięte z Gremlinów
Kolejny badziew
Po kolei wszystkie drapieżniki trafią do tytułów i fabuły.... na 100% będą to mega ciekawe filmy....
Tak czułem Valdo że Cię tu znajdę ;D Wprawdzie to nie nasz kochany Puls, ale kolejne Mega-zwierze więc jest się czym zająć wieczorem. Wybitny plakat (ten drugi) z wybuchającymi wieżowcami, nie mogę się doczekać tych spektakularnych efektów!
Skąd ja wiedziałem że tu będzie zapowiedz naszego filmowego GURU :D hahahahaha! Kusi mnie to żeby obejrzeć, ale lepszy film leci na tvn7 :(
Najprawdopodobniej ja będę wam towarzyszył przy tym niebanalnym seansie, lecz mam problemy z netem dzisiaj i ciężko może być z uczestniczeniem w tej jakże ożywionej dyskusji :(
Parafia Ognia Świętego - God co się na tym świecie dzieje! Kościoły węża czczące, papa Maradaonna!!! Co jeszcze???