Mega wąż, jak sam tytuł wskazuje, ten film jest mega-długi jak wąż, mega-ciekawy jak anatomia węża, oraz mega-śmieszny jak wąż próbujący nawlec nitkę na igłę xD
Jedynie Megalodon przerasta mega poziom tego bliżej nieznanego mega dzieła.
Wszystkich zainteresowanych dodatkową dawką kina klasy Z zapraszamy na mega wyjątkowy seans w Tv4, już w mega czwartek 14.03 o 20!
Nieporozumienie.Nie było nawet wieżowców i wsparcia lotniczego,jak na plakacie.
Wąż nawet umieszczenia w SPP niewarty.
A gdzie te wybuchające drapacze chmur z plakatu? Cała akcja na przemian na wsi i w lesie, ŻADNEGO wybuchu, wtf? :D
A to było aż dziwne. W gruncie rzeczy nie było ŻADNEJ zalety filmu klasy Z.Ani dziewczyn,ani wybuchów,ani epickości.
daje 2 ale głównie za to że razem z tą laską którą pożarł i na końcu ją uratowali było dziecko . Tylko ze biednego dziecka nie wyciągneli i za to że indianin był mega* ranny a na koniec wstał i normalnie poszedł :]
Haha, dobre spostrzeżenia :D Ja chyba dam 3, bo moim zdaniem potwór nie wyglądał najgorzej, jednak do Bazyliszka brakowało mu spektakularnego finału. W te 1/10 Indian ciężko wierzyć :)
Rekiny - strefa śmierci, z tego co pamiętam. I to proszę Państwa jest jedyny film klasy Z w najbliższym PFP :(
Ponieważ drugi z filmów to następująca produkcja:
http://www.filmweb.pl/film/Kolekcjoner+dusz+-2011-636022
Za to w następnym tygodniu dwa całkiem nowe dzieła :)
Ufff. Już myślałem, że Pulsowi sława do głowy uderzyła po ostatnich Telekamerach i zaprzestaje projekcji tych niebanalnych dzieł...
nie trzeba...mam na płycie ale zabrać się nie mogłam mimo że M tam gra...przewinęłam sobie tylko na szybko więc wiem jak się zaczyna co w środku i jak się kończy :D nawet M mnie skusić do obejrzenia tego nie może a mam ten film już ponad 2 lata chyba ...coś koło tego...
wąż na 2..ofiary na 2...M na 6 i w sumie i tak za dużo na taką tandete wychodzi...
Farmer rozpoznał swoją kozę po imieniu nasłuchując jedynie jej meczenia, niech i to weryfikuje ocenę, tylko czy to plus czy minus? ;D
Niestety nie udało mi się być na dzisiejszym spotkaniu, ale film obejrzałem i nieźle się uśmiałem :D (najbardziej rozwaliła mnie idiotyczna scena na plaży). Kiedy jakiś kolejny, świetny film klasy Z i towarzyszące mu spotkanie na Filmwebie? :)
Prawdopodobnie w poniedziałek, na tym filmie:
http://www.filmweb.pl/film/Rekiny+-+strefa+%C5%9Bmierci-2003-149978
''Nie chce iść''
''Nie masz prawa głosu'' - powiedziała kobieta w jakimś pustynnym miasteczku wzorowanym na miasto pierwszych amerykanów z niewolnikami.