7,6 201 tys. ocen
7,6 10 1 200985
7,9 60 krytyków
Memento
powrót do forum filmu Memento

jutro - 01:10. pzdro dla wytrwałych

Argento251

Właśnie miałam pisać o Szepcie, ale akurat była połowa więc to bez sensu oglądać od połowy. Może "Trudna miłość"? Kristen Steward porównywana jest do Judie Foster, do tej pory tego nie zauważyłam :P może w tym filmie lepiej wypadnie :) Obojętnie kiedy, może jutro? czy jeszcze dzisiaj?

ocenił(a) film na 8
Sorella_filmaniak

Jak wolisz.. W sumie ten Charlie już mi się znudził, mogę się przerzucić na "Trudną miłość":) Jeżeli nie jesteś śpiąca oczywiście, jutro też mogłoby być:)

Argento251

Ok może być dzisiaj będę za 20 minut, więc rozpoczniemy seans o 01:40 :)

ocenił(a) film na 8
Sorella_filmaniak

Ok, damy radę:)
Później może przeniesiemy się na jego forum, bo tu jeszcze trochę pospamujemy i nas wyrzucą:)

Argento251

ok zapodaj mi link proszę :)

ocenił(a) film na 8
Sorella_filmaniak

Po seansie jakiś temat założę.. Miłego oglądania:)

ocenił(a) film na 8
Sorella_filmaniak

No może jednak jutro, wymęczył mnie ten film trochę...:)
Albo jak będziesz wcześniej miała czas, możesz pierwsza swoją krótką opinię o nim na jego forum zamieścić, ja się na pewno dopiszę. Miłej nocy:)

ocenił(a) film na 8
Sorella_filmaniak

Czekam na Twoją opinię, temat już założony:)

ocenił(a) film na 9

A nie wkurzało was, że z formatu 21:9 zrobili 4:3? Ten obraz był tak ścięty, że patrzeć się nie dało. Chyba, że to przez kablówkę?

karolthas

Ja nie zauważyłem problemu. :)

użytkownik usunięty
karolthas

trzeba było sobie poprzestawiać w telewizorze rozmiar obrazu

ocenił(a) film na 9

Kpisz ze mnie?

użytkownik usunięty
karolthas

nie masz takiej opcji?

ocenił(a) film na 9

Mam ale co mi to da? Moge ewentualnie rozciągnąć ekran ale wtedy wszystko będzie poszerzone. Chodzi o to, że ten film jest normalnie nagrany w formacie kinowym (21:9), a oni ścieli go do 4:3. Czyli ucieli jakieś 58% obrazu. To jest żałosne.