Mgła

The Mist
2007
5,8 233 tys. ocen
5,8 10 1 232668
5,5 29 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

spodziewałam się rewelacji po obejrzeniu zwiastunu a tu klapa o zakończeniu nawet nie wspomne:-(

ocenił(a) film na 7
star33

A co wam się nie podoba w zakończeniu?

...

Samael

a no wszystkich pozabijał i dobre z tymi żołnierzami he he przyjechali jak już opadła mgła jak potrzebny ratunek to pod ziemie się zchowali

star33

Zakończenie było nieprzeciętne/a co do filmu to porażka.

ocenił(a) film na 4
SlodKinoman

Zakończenie było dobre, czegoś takeigo się nie spodziewałem.
W całym filmie ta babcia była dobra. :)
Pozdro

ocenił(a) film na 3
star33

zakończenie było bardzo mocne... świetne.
kiedy byli jeszcze w super markecie- film był dobry, ale oczywiście musieli to zepsuc. mialam wrazenie, ze zabraklo im kasy i byli zmuszeni jak najszybciej skonczyc film.

mala__Mi

świetne powiadasz hmm...a co takiego świetnego ??że powyszczelał wszystkich ??tak??ja się nie dziwie ludziom teraz takie rzeczy się podobają ale mógł baran i siebie zabić

ocenił(a) film na 3
star33

świetne bo nieoklepane. a czy coś w tym złego, że osobiście uważam to za dobre zakończenie? najcześciej w filmach jest szcześliwe zakończenie, pokonanie potwora i powszechna radość. tu tak nie było.

star33

Siostro, chyba przysnęłaś w kinie :D...bo nie miał jak siebie zabić z powodu 4 kul w magazynku (a w samochodzie było 5 osób)

ocenił(a) film na 5
star33

Moim zdaniem zakończenie było najlepszą sceną w filmie, a mogło być jeszcze lepsze jakby w kinie puścili wszystkie sceny początkowe (było to ze sobą powiązane). 1 punkt to moim zdaniem trochę mało dla tego filmu, ja dałam 5, widziałam w swoim życiu gorsze i bardziej prymitywne filmy grozy ;) "Mgła" broni się elementem "socjologicznym" ;)

jessamine

Też prawda z tymi scenami dobry pomysł:-)

ocenił(a) film na 7
star33

+ Babcia - rzadzi w tym filmie :D
+ "Wyrocznia" - wkur***ca przez co film dziala bardziej na nerwy
+ Zagadkowosc - przynajmniej do polowy filmu
+ Zakonczenie - dawno nie widzialem filmu z dobrym zakonczeniem (tzn bez happyendu)
+ Ukazanie zachowan ludzkich

- slaba gra wiekszosci aktorow
- slabe jak na te czasy efekty specialne (choc strzaly w robaczki byly dopracowane)
- zlikwidowanie tajemnicy - gdy zaczely pojawiac sie stworki, wyjscie do apteki itd

Ogolnie oceniam film na 7 - czyli uwazam, ze jest "dobry". Nie jest rewelacyjny, ani tez koszmarny. Ocena 7 jak najbardziej sprawiedliwa

ocenił(a) film na 7
star33

Zapewne podoba ci się za to Step Up, co?;p;p