Mgła

The Mist
2007
5,8 233 tys. ocen
5,8 10 1 232659
5,5 29 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

Polecam Bardzo !! Film kapitalnie ukazje chrześcijanstwo cała prawda zero fikcji !! świetne dzieło Kinga ;) niewzorujcie sie na ocenie filmu ponieważ jest żałosna Prawdziwe Arcydzieło :) !! 10/10

ocenił(a) film na 4
koleczekk

Moczenie nocne ? Masz 5 latek ? Bo tylko w ten sposób mogę tłumaczyć tak wysoką ocenę.

SyNtEr

Niechodzi o to że ten film jest strasznie przerażający Ogólnie elegancka fabuła chyba Ty masz 5 latek pisząc takie bzdury zasatanów sie zanim cokolwiek napiszesz ale szacun ;)

ocenił(a) film na 9
koleczekk

film rewelacyjny - a jego przeciwnikow zapraszam do kulturalnej polemiki! :)

ocenił(a) film na 8
koleczekk

Cicho sza, zapominacie państwo, że to jest filmweb i tu się rozmawia o filmach. Co do wypowiedzi koleczka [czy jakoś tak], to widać wyraźnie jakąś urazę do chrześcijaństwa. Filmowa fanatyczka to żadna chrześcijanka, proszę oglądać uważnie, sprawdzić na wikipedii co to jest chrześcijaństwo [jak w głowie nie ma] i zrozumiesz swój błąd. Nie zmienia to faktu, że jakieś zabarwienie antyreligijne opowieść ta ma. Ale to, co film przedstawia to patologia religii. Abstrahując od religii, rzecz jest niezła - mroczna, pesymistyczna, ciężka i poruszająca. 8/10. Zgadzam się natomiast z koleczkiem, że Mgła zasługuje na wyższą ocenę.

ocenił(a) film na 8
moody_mic

O, widzę, że Bongo już Wam raz zwrócił uwagę.

moody_mic

film dobrze nakręcony, ale na końcu to myślałam że mnie coś weźmie. nie ma co pospieszyli się z tą pomocą - biedny ten gostek.:(( a do końca miałam nadzieje że im się uda

koleczekk

najbardziej denerwujący film jaki oglądałam a poza tym beznadziejne zakończenie nie warto psuć se nerwów i marnować czasu nie polecam!!!!!!!!

K_N

Weź już daj se siana...