Mgła

The Mist
2007
5,8 233 tys. ocen
5,8 10 1 232668
5,5 29 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

Kiedy ekipa wracała z apteki i napotkali ogromnego pająka Ollie nie miał już nabojów by go zabić, lecz kiedy uciekali ze sklepu i napotkali opór ludzi oddał 2 strzały do Pani Carmody :/ Skąd wzięli te naboje ?! Wcześniej w filmie mówili że zostało im już tylko 10. Przecież je wystrzelali a później znowu się znalazły ?! Wpadka... No chyba że inny film oglądałem :P

ocenił(a) film na 9
laszlo89

mieli chyba dwa magazyki, pierwszy właśnie skończył sie w tym momencie co piszesz. Przypomnij se jak ta blondyna na początku filmu wyjmowała pistolet i dwa magazynki, bynajmniej ja tak pamiętam.

laszlo89

Nabojów mieli 12 (2 magazynki po 6 naboi w jednym - rewolwer Colt King Cobra). W aptece skończył się po prostu jeden. Po zliczeniu wystrzelanych naboi, zauważyłem jednak jeden błąd. Razem wystrzelali 11 naboi. W samochodzie na końcu filmu zostało im pięć, a więc starczyłoby dla każdego. To dość poważny błąd, bo przecież gdyby go nie było, to główny bohater by nie przeżył. Możliwe, że się pomyliłem, ale wątpię. To będą kolejno: dwa pociski wystrzelone w latającego "smoka" w markecie, 3 pociski wystrzelane w owady w aptece (i tutaj błąd - powinny być cztery, chyba że się pomyliłem, ale tak czy inaczej trzeba być skończonym idiotą, żeby pójść z nieprzeładowaną bronią), później dwa w tą świętą, no i na końcu cztery.