Mgła

The Mist
2007
5,8 233 tys. ocen
5,8 10 1 232668
5,5 29 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

Miałem zamiar iść do kina na ten film ale rozmyśliłem sie i całe szczęście bo bym tylko zmarnował 14 zeta.
Strasznie sie zawiodłem na tym filmie,jak zwykle zwiastun jest Zajebisty ale film może nie jest beznadziejny ale dobry to też nie jest,jest Przeciętny.Ogólnie aktorstwo nie jest wysokiej klasy a nawet nie którzy aktorzy tak Żałośnie grają że aż Żal ich sie robi. POCZĄTEK FILMU - jak już Mgła zaczyna zbliżać sie do miasta i pierwsza osoba ginie i tego nie pokazali, która idzie do samochodu a jeszcze wcześniej koleś krzyczy że nie żyje jakaś osoba TO WTEDY w ogóle nie było atmosfery grozy,żadnej muzy,po prostu beznadziejny początek,początek nawet mnie ani trochę nie zaciekawił,później jak kolejna osoba zginała bo go jakieś macki porwały to też to było takie jakieś ogólnie beznadziejne,a te Macki to były mało efektowne,po prostu jak je zobaczyłem to sie strasznie sie zawiodłem,mówiłem Co to ma być ?? mówiłem sobie też, 2008 rok mamy a takie słabe efekty!
Ogólnie efekty specjalne są dobre ale nie najlepsze.Najbardziej mi sie nie podobała końcówka,ŻENADA.
Jak to jest NAJLEPSZA ADAPTACJA Kinga to JA jestem Spider-men,ogólnie mało oglądałem adaptacji Kinga ale z tych co oglądałem to dla mnie jest Najlepsze LŚNIENIE,po prostu Zajebista adaptacja.Mgła to małe piwko albo nawet gorzej bułka z masłem PRZY LŚNIENIE. Lśnienie to Miodzio,Mgła to sie chowa przy nim.Moja ocena 4/10.